Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mik a legjellemzőbb anime...

Mik a legjellemzőbb anime jellegzetességek/klisék szerinted?

Figyelt kérdés
És mik a kedvenceitek?

2013. máj. 3. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:

A főhős nem tud mit kezdeni az ellenféllel, de amikor az ellenfél bántja az egyik barátját feldühödik és elintézi az ellenfelet.

Romantikus animeknél, amikor a suli előtt a lány/fiú találkozik, netán összeütközik egy ismeretlen lánnyal/fiúval, arról kiderül, hogy ezentúl az ő osztályába fog járni.

Nincs kedvencem, utálom a kliséket, azt szeretem, ha meglepnek.

2013. máj. 4. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:

A sok idegesítően idióta jellemtelen karakter ..(ichigo,naruto,kirito,ganta,ginta..)

Akkor az olyan jelenetek amikor tisztán látja a másikat még is meglepődik .

Akkor a shounen túlzások , a hypergigaextramegasuperállat Oodama Rasennegaan

2013. máj. 4. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:

hogy a főhős a barátaiért félholtan is le power upolja a világot, meg hogy a főhős soha sem veszít, ha mégis, a barátai bosszút állnak...

meg a túl hatásvadász jelenetek idegesítőek. káosz van, erre valaki elmond egy rögtönzött, de nagyon részletesen kidolgozott monológot, mire mindenki magába száll..

2013. máj. 4. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Halálos japán megfázás, nyári fesztiválra menni yukatában ahol tüzijátékokkal szórakoznak, tengerpartra menni, véletlenül esés közben leteperni egy lányt a mellénél fogva (esetleg ebben a pillanatban valaki be is toppan), buja dolgoktól való orrvérzés, school life főhős a terem hátsó padjainak egyikében az ablakhoz közel ül, akármilyen könyvet nyitnak ki pont azon az oldalon teszik amit olvasni akarnak, mahou shoujo transzformációk, egy szülő neveli a gyerekét etc. Hááát igazából kedvenc klisém nem igazán van, jobb szeretem ha valami páratlan esztétikummal örvendeztet meg az anime, mint azzal, hogy a 213. igénytelen altesti poént lövi el, de talán a nyári fesztiválozás bejön.
2013. máj. 4. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A főszereplő majdnem mindig árva vagy félárva, vagy tragikus gyermekkorral rendelkezik. Egy fősereplő az osztálybban feltétlenül ablak mellett kell üljön. Ha megtetszik neki valalaki, akkor az biztos vagy a legfurább vagy a legantiszociálisabb személy az osztályból.

Gyakori még amikor fiú szereplő rányit egy lányra aki épp öltözik/vetközik/fürdik.

Bajbajutott lányokat mindig az utolsó percbben kell megmenteni. Harc közbben ha a főszereplő beszél, az ellenség kénytelen azt végighallgatni és közben meg sem gondolja hogy rátámadjon.

Harc közben felelevenedett emlékek sokszor két-három epizódot tartanak.

A főgonosznál nincs erősebb, SENKI nem tudja legyőzni...csak a főszereplő...csak ha bajba jutnak a barátai...és a lány aki tetszik neki...de csak az utolsó részben.

Szerintem viccesek az animés klisék, mértékkel jó poén, túlzottan már untat.

2013. máj. 5. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikor a főhőst szarráverik úgy van beállítva mint akinek semmi esélye mint egy 6 évesnek egy 25 éves ellen bunyóban aztán mindig lesz egy új képessége vagy felidegesedik vagy tudom is én azt mindig győz pl. Bleach-Ichigo vagy Yu yu hakusho- Yusuke szerencse, hogy mind2 anime -t imádo így nem tudta ez sem elrontani őket... De a legviccesebb mikor ugyanabban az anime -ben ezt bejátszák 3. alkalommal is akkor már nem is tudom mit gondoljak...
2013. máj. 6. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A főhős túlél minden támadást, robbanást, meg se kottyan neki, de amikor fertőtlenítik a sebeit, az fáj neki.
2021. jún. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!