A kutyások 99%-a miért gondolja azt, hogy a közterületek, közparkok azért vannak, hogy ők otthagyhassák kedvenceik ürülékét? Mit lehetne ez ellen tenni? Büntetni nem büntetnek, pedig kellene.

ott kezdődik a probléma, hogy miközben mutogatnak az emberek, a legtöbben semmit nem tesznek :)
legutóbbi kutyasétáltatásnál elfogyott a zacskóm, szomorú, de ez van. nálunk vannak a kukákon külön zacskók a kutyásoknak, sajnos akkor éppen az is üresen állt. a kutyám a járda melletti füves részre pottyantott, nem volt nálam semmi csak a kulcsom és a zacsik ameddig el nem fogytak.
egy nő lekiabált a másodikról, hogy papírzsepivel is fel lehet ám szedni. mondtam neki, hogyha lenne olyan kedves és ledobna egyet, vagy egy zacskót, felszedem, mert egyik sincs nálam épp. eltűnt az ablakban és szerintem azóta is ott állhatnék ha rajta múlna. ennyit arról, hogy ki milyen szinten igényes a környezetére... a legtöbben addig ameddig nem kell tenniük érte bármit. és ez a szomorú. pedig nem vele akartam felszedetni, csak a segítségét kértem, mert voltam olyan szerencsétlen, hogy azt hittem több zacskó van a csomóban amit eltettem.
én fontosnak tartom, hogy ne dobjam el a szemetet, felszedjem a kutya után amit csinál, anno még a csikkeket is kukába dobtam ameddig dohányoztam. nem a többi ember miatt, hanem mert így neveltek, így éltem azelőtt is. mindennek van helye. a szemétnek a kukában.
tiniként volt, hogy a vízparton ittunk, pár sör után is volt bennem annyi, hogy igénybe vegyem a pad mellett álló kukát. sajnálom azokat, akik itt felénk is széttörnek, megrongálnak mindent és szeméthegyeket hagynak maguk után. szerencsére vannak emberek akik tisztán tartják a köztereket!
úgy gondolom nem a kutyák ürüléke a világ legnagyobb problémája. még mindig nem. ameddig törött üvegeket látok úton útfélen elszórva, nyáron még a strandterületen is. inkább lépjen 100x sz.rba a gyerekem, mint egyszer üvegbe.

"Én pedig egyszerűen megtiltanám a városi tömbházas lakásokban történő kutyatartást."
Csak nem az az elvakult kutyaellenes vagy, akit zavar a sárga hó?!

"Egyetértek, nagyon szigorúan kellene büntetni és jelentős mértékű ebadót kivetni. Szerintem havi húszezer forint sem lenne sok ebadóra, ha valaki vállalta, hogy kutyát tart, fizessen érte adót.
A kutyavizelettel is egyetértek, nagyon gusztustalan. Tettem is már fel ilyen jellegű kérdést az oldalon."
Most olvastam tovább a válaszaid, akkor csak beletaláltam.
Azt próbáld megmagyarázni, hogy te milyen alapon várod el a toleranciát az emberektől, ha te ennyire elvakult vagy?! /korábbi kérdésednél kifejtetted, hogy meleg vagy/

31-es vagyok: visszafele felszedtem, mert útközben találtunk zacskót. bár hozzáteszem nem szívesen, pont az ilyen hozzáállások miatt. már nem egyszer veszekedtem ezért emberekkel, mert volt arra is példa, hogy a zacskó sz.rral a kezemben kezdett el velem ordítozni egy nő, hogy szedjem fel A TÖBBIT IS, amit nem az én kutyám csinált!! azért van egy határ emberek!
de nem fogom tovább fűzni ezt a vitát, mert az előző hozzászólásaimban épp arról írtam, hogy felszedem, le lettem pontozva, nem tudom akkor mit vártok? innentől nem sok különbség van számomra a hozzászólók és az előbb említett nő közt a szememben.
remélem egyszer észreveszitek az élet szebb oldalát és nem ilyen piti hülyeségeken lesztek kiakadva. a hozzátok hasonló emberek nagyon el tudják rontani az ember napját ha az utcán találkozik veletek, úgyhogy legalább itt elkerüllek titeket.
további szép acsarkodást!

31: "úgy gondolom nem a kutyák ürüléke a világ legnagyobb problémája. még mindig nem. ameddig törött üvegeket látok úton útfélen elszórva, nyáron még a strandterületen is. inkább lépjen 100x sz.rba a gyerekem, mint egyszer üvegbe."
Pont erről írtam egy hozzászólást az első oldalon, hogy azért ilyen elhanyagolt és szemetes az ország, mert ez a hozzáállás: mindig másra mutogatunk.
Értem én, hogy te felszeded a kutyád ürülékét, ritkán esik meg ha nem és rosszul esik ha pont akkor kérnek számon, de a másik oldal csak a tengernyi kutyasz.rt látja és azt hogy a gyereke nem szaladgálhat a parkban, nem lehet a babakocsit anélkül végigtolni az utcán, hogy utána otthon ne kelljen a kerekét lemosni (ha a folyosón marad, a kereke akkor is bűzölög). Nincs a homlokodra tetoválva, hogy te az alkalmak 99,9%-ban összeszeded és csak most nincs nálad zacskó. Azért érthető a másik oldal felháborodása is már a tarthatatlan helyzet miatt.

"Csak nem az az elvakult kutyaellenes vagy, akit zavar a sárga hó?!"
Én nem vagyok elvakult kutyaellenes, de a sárgahó az olyan... Ughh.. Olyan gusztustalan. Mintha az lenne kiírva, hogy PISA!!!! Jó, máshova nem tud csinálni, ha hó van, de akkor is gusztustalan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!