A kutyások 99%-a miért gondolja azt, hogy a közterületek, közparkok azért vannak, hogy ők otthagyhassák kedvenceik ürülékét? Mit lehetne ez ellen tenni? Büntetni nem büntetnek, pedig kellene.
csilla0701!
Az nem válasz, ha egy másik kérdést teszel fel. Ebből is látszik, hogy egy elvakult kutyarajongó vagy. Amúgy csövesből jóval kevesebb van, mint kutyából.
Ez igaz, de akkor is kutyasz..ban úszik az ország. Olyan, mintha egy kutyatrágyadombon élnénk.
Az én kutyás ismerőseim felszedik a piszkot. Az én átlagom 100%. Akkor hogy is van ez?
Természetesen a nevelés a legfontosabb, hogy a mostani gyerekek már abban a szelemben nőjenek fel, hogy mindig kell náluk lennie zacskónak. Ha pedig nincs (aminek nem szabad előfordulnia), de a közelben van kisbolt, akkor bemennek, és szépen kérnek egy zacsit.
Rejtett akciókkal a mostani felnőtteket kellene jutalmazni. Például, ha látjuk, hogy felszedi a kutyakakit, akkor előpattan egy ilyen akciócsoport, és ingyen kutyakajára szóló kupont ajándékoz.
A büntetés csak arra jó, hogy felbosszantsa az embert. Persze, jó fegyelmező eszköz, csak nem teszi ezáltal belső motivációvá a gazda a helyes cselekvést.
3: Igen, csak amíg azon a környéken ahol laktunk 5 év alatt volt 2 db csöves akiket végül apukák kergettek el eléggé határozottan, míg naponta kerülgettük a kutyasz.rt, a gyerekek nem játszhattak a füves részen (holott volt elkerített kutyafuttató!), többször moshattam a kutyakakis cipőjüket, babakocsi kerekét, és álltam már a munkahelyemen reggel a rokkantvécében munkavégzés helyett zokniban cipőtpucolva, hogy ne ájuljunk el a szagtól, ami a cipőm talpáról áradt (belement a recékbe).
Amúgy meg pont azért ilyen mocskos, élhetetlen és igénytelen az ország, mert mindenki másra mutogat: a dohányos azért dobja el a csikket mert úgyis szemetes a környék, a szemetet eldobáló mutat a csikkekre meg a kutyasz.rra, a kutyás a csövesre, a csöves meg mutatja, hogy ezen a szeméttelepen mi is a gond vele????
#9!
Teljes mértékben egyetértek Veled! Valóban itt kezdődnek az ország problémái, mindenki a másikra mutogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!