Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A kutyások 99%-a miért gondolj...

A kutyások 99%-a miért gondolja azt, hogy a közterületek, közparkok azért vannak, hogy ők otthagyhassák kedvenceik ürülékét? Mit lehetne ez ellen tenni? Büntetni nem büntetnek, pedig kellene.

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 21:06
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%

Hagyjuk már Magyarországon bármit ingyen ki tenni. Garantálom neked, hogy a 80%-ba amit elvettek nem kutyaszar került.

Büntetni kéne. Keményen és kegyetlenül. Akkor megtanulnák.

A biztonsági öv se volt addig divat itthon, ameddig rá nem kezdtek állni, hogy megsokszorosították azokat az ellenőrzéseket, mikor kifejezetten a biztonsági övet nem használókra utaztak. Pedig az a saját életét védi. Akkor ha nem büntetik meg érte jó durván, miért szedne fel egy szart? Mert mást idegesít, meg más majd belelép? Leszarják ezek nagy ívben.

2013. máj. 29. 23:39
 22/48 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj, hogy számolatlanul születnek, kóborolnak a kutyák, macskák, de egyébként én is a gazdaiskola mellett lennék, kb. jogosítvány kelljen az állattartáshoz. Mint a gyerek születéshez. Felmérnék van-e rá pénz, hely, ész stb.

Csak hát ez egy utópia.

2013. máj. 29. 23:45
 23/48 A kérdező kommentje:

Egyetértek, nagyon szigorúan kellene büntetni és jelentős mértékű ebadót kivetni. Szerintem havi húszezer forint sem lenne sok ebadóra, ha valaki vállalta, hogy kutyát tart, fizessen érte adót.

A kutyavizelettel is egyetértek, nagyon gusztustalan. Tettem is már fel ilyen jellegű kérdést az oldalon.

2013. máj. 29. 23:48
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

18: de, a pénzről is szó van... a kutyatartás hobbi, ugyanúgy, ahogy valaki aranyhalat tart, más macskát, a harmadik meg teknősbékát. Én nem mondom, hogy senki ne tartson kutyát, de akkor vállaljon érte felelősséget.

A kerület segíthet a megfelelő kukák kihelyezésével (bár ezt egy enyhébb összegű ebadóból kellene finanszírozni, hiszen egy hobbiról beszélünk) de az ingyenes zacskó már túlzás.

2013. máj. 29. 23:49
 25/48 anonim ***** válasza:
71%

22: " kb. jogosítvány kelljen az állattartáshoz. Mint a gyerek születéshez. "

A gyerekhez se kell...

A nagyobb testű kutyákhoz valami oktatásféle nem ártana (bár Magyarországon ebből is csak az aktuális kormánypárt haveri köre profitálna, de úgy is káosz lenne), mert ahol mi laktunk, ott az összes kisgyerekes anyuka nem tudta úgy szidni egyes gazdikat, ahogy néhány kutyás. Volt aki elől menekültek, mert az idegbeteg neveletlen kutyáját póráz nélkül sétáltatta és támadt mindenkire. Egy barátnőm kutyáját meg úgy megtépte a másik, hogy el kellett altatni. Amíg zajlott a támadás, a barátnőm próbált közbeavatkozni, kérte a másik gazdit, hogy segítsen, fogja már meg a kutyáját, de ő csak visszaszólt: nem merem...

2013. máj. 29. 23:54
 26/48 anonim ***** válasza:
De kellHETNE mindkettőhöz egy ideális világban.
2013. máj. 29. 23:58
 27/48 anonim ***** válasza:
56%
KellHETne, de csak jeleztem, hogy a hozzászólónak nincs igaza, hogy a gyerekhez is kell.
2013. máj. 30. 00:01
 28/48 mustafa33 ***** válasza:
Te most komolyan mondod, hogy nem azért vannak???
2013. máj. 30. 00:13
 29/48 anonim válasza:
51%

Esküszöm, hogy ti nem vagytok normálisak! Ez már szánalmas. Tehát 1. a diploma ma már semmit nem jelent

2. engem is zavar a kutya szar de nem az a megoldás hogy akkor szedessünk ebadót mert bassz@meg azok a szerencsétlen állatok mernek sz@rni! Az is oké hogy össze kéne szedni és szerintem az, hogy kihelyeznek olyan szemeteseket illetve zacskó adagolókat nagyon jó ötlet. Habár ma már kapni olyan pórázt is amiben benne van a zacskó vagy lehet benne tárolni.

Na már most szerintem ne "ti" határozzátok meg, hogy valaki hol tarthat kutyát. Lehet hogy csak egy kis termetű ebről van szó és ez esetben tartható lakásban, sőt a csivavákat némelyek úgy tartják, hogy alomba piszkítanak a lakásban. Szóval baromira nem kéne mindent megítélni. Amúgy meg valószínűleg olyan helyen tartják ahol van valami füves rész.

DE ha ez mégse igy lenne AZ EBADÓ NEM MEGOLDÁS.

Ja és már ne is haragudj kedves kérdező de egy öntelt f@sz vagz ;)

bocsánat az ordenálé szövegért de az ilyen degenerált önteltek nagyon ki hoznak a sodromból.

2013. máj. 30. 19:57
 30/48 anonim ***** válasza:
32%

Hoppá srácok, seggarc több kutyával megszólalt

[link]

Kérlek töltsd ki ezt a nemzetközi jegyzőkönyvet.

2013. máj. 30. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!