Lelki támadások ellen hogyan "fegyverezhetem" fel magamat?
És hogy mindennapi szituációkban, ahol "pofon" "pofont" ér, pl. rossz hangulatú munkahelyen, hogy lehet mégis túlélni. Nem visszapofozni, de elegánsan kivédeni, úgy hogy a másik végül öngólt rúgjon. Persze feltételezve, hogy nem a saját káromon szeretnék tanulni, tehát valami könyv, blog, oldal vagy csak tanácsok ilyesmi. Sok olyan embert ismerek, akik ezt csípőből nyomják, gondolom, ők már gyerekkoruktól erre tréningelték magukat.
Példa:
A: "Én nem vennék fel ilyen rövid szoknyát...!" >:)
B: "A te helyedben én se!" :D
vagy
A: "Most azért küldöd tovább nekem ezt az állásajánlatot, hogy megszabadulj tőlem?" >:)
B: "Miért, te azért küldenéd?" :D
vagy
A: "De unalmas a prezentációd..." >:)
B: "Melyik részét tartod unalmasnak?" :D
A: "Ööööö..." :S
azt olvastam már, köszi ;)
csak kíváncsi lennék, van-e más szerző, aki ezzel foglalkozik, egyszerűen nem értem miért nem találok irodalmat ehhez, pedig szerintem nagyon sok embert érintő probléma
Rengeteg féle beszólás lehetséges,kultúrált és kevésbé az, mindre nehéz lenne felkészülni.Szerintem elég kb 10-20 sablon választ betanulni és megfelelően alkalmazni.Pl amit példának írtál az jó,de ugye a téma változhat.
Nagy a segged! -Nyald kisebbre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!