A táskádat mindig tartsd szorosan magad mellett, még jobb, ha magad elé húzod. Az emberek lássák rajtad, hogy éber vagy és figyelsz a táskádra és a környezetedre. Bár én mindig fogom a táskámat, de ha valaki nagyon közel jön hozzám én mindig látványosan elhúzom, magam elé teszem a táskámat. Még sosem loptak meg, de még csak meg sem próbálták, bármilyen zsúfolt helyen jártam.
2011. aug. 1. 21:47
2/11 anonim válasza:
Az értékeidet ne tartsd a nadrágod vagy a kabátod zsebében, vagy legyen rajta legalább cipzár, ne vedd elő a pénzed, mobilod csak úgy, hasonlók. Az előző bejegyző a lényeget elmondta.
2011. aug. 1. 21:50
3/11 yuda válasza:
Még szoktam olyat, ha olyan a táskám, akkor befelé fodítom a zár részét tömegbe kerülés előtt és hátsó zsebben, kabátzsebben, főleg ha laza, de mindegy is -ne tarts értéket,telefont, iratokat.
Ha már picit is gyanúsan közel jön valaki, húzd a táskád előlre, fogd meg.
2011. aug. 1. 21:51
4/11 anonim válasza:
Farzsebbe ne legyen se pénztárca, se mobil. Olyan könnyen kicsórják, hogy észre sem lehet venni...
2011. aug. 1. 21:51
5/11 anonim válasza:
Egérfogó a zsebbe! Amugy én mindent értékemet egy kisebb válltáskában szoktam hordani, sosem lopnak meg.
2011. aug. 1. 21:59
6/11 anonim válasza:
Ha metrón, buszon leülsz mindíg fordítsd szembe magaddal a táskát, én oldaltáskámon a két cipzár össze van fogva egy nyithatós kulcstartóval, aminek a fogó része a zsebemben van az igazi kulcsaimon. Vagyis ha valaki leveszi, akkor észreveszem. Amúgy vásárban meg hasonló helyeken beteszem a cuccaim egy zsebbe, és zsebre teszem a kezem.
2011. aug. 1. 22:12
7/11 anonim válasza:
Egy cipzár nem fogja visszatartani a zsebeseket. Simán felvágják a táskádat, sőt még a ruhádat is!
És nem csak a zsúfolt járműveken kell vigyázni! Tőlem a 4-es 6-os villamoson lopták ki a hátizsákomból a mobilomat (alig utaztak akkor a villamoson).
2011. aug. 1. 22:39
8/11 anonim válasza:
szerintem hülyeség hogy farzsebbe nem lehet tárcát tenni. aki az odaláncolt tárcám észrevétlenül kiveszi a szűk gombos zsebemből és kinyitja, kiveszi az értékeim, majd visszateszi, azt megtapsolom. mellesleg nem járok tömegközlekedéssel
megoldás:zárható zseb, amiből nehezen kivehető a dolog, esetleg odakötni magadhoz. persze egy csillivilli válltáska divatosabb mint egy "rokkeres lánc/nadrág/zubbony", de ez már egyéni probléma
2011. aug. 2. 08:42
9/11 anonim válasza:
ja és zsebvágás: az igazi katonai/farmer nadrágot nem lehet átszúrni, elvágni(legalább is nem könnyen), de ha meg is teszi, a lánchoz erővágó kell :)
2011. aug. 2. 08:44
10/11 anonim válasza:
csallan a zsebbe :) amugy egy csomo elektromos kutyube raknak gps-es keresot persze ez csak ugy mukodik ha pl lathatatlan tintaju filcel rairsz valamit ami alapjan azonositani lehet lefulelesnel.
De inkabb en is a logasd magad ele , figyelj ra modszert tartom a leghatasosabbnak.
Ja meg azt hozzafuznem h amikor penzt veszel ki kartyarol jol takard le a kezeddel a szamokat mert ismerek olyat akinek ebbol lett baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!