Hogyan véditek magatokat a pletykák ellen?
Azert illik ovodai, iskolai szulokkel egy ar szot beszelni. Mar csak azert is, mert ha nem, kihat a gyerekedre, meg sznobnak vesznek. Amugy pletykakra nem hallgatok, ha van is pletyka rolam, lesz.rom. Egyebkent, en sem vagyok letykas, nem is hallottam vissza pletykat magamrol.
A tobbi resszel ne foglalkozz, bizonygatni idoveszteseg, kar lenne, nem is tudod, hogyan?
Ngyon sok irigy ember van, okkal vagy ok nelkul. Ezek a citromevok. Ne engedd hogy teged is lehuzzanak.
Minél jobban bizonygatnád az igazad ,annál jobban hiszik hogy igaz a pletyka.Ha meg nem "trécselsz" senkivel akkor az miért érdekel hogy mit gondolnak?
Az "azt hallottam" meg a "beszélik" nem kezelhető tényként.
Ha meg tűzoltó lenne az egyik szülőd akkor nektek biztos nem gyulladhat ki a házatok hisz van protekciód a Tűzőrségnél.Vagy ha mestertréner lenne akkor nem indulhatnál futóversenyen, mert ha megnyernéd az "csak azért..."
Hagyjuk már.
Igen, ha van kalap a fejem az is baj, ha nincs az is.
A minimális emberi kommunikáció megvan, de nem tudok állni és fél órákig a semmiről beszélgetni (a na mit kakilt a gyereked tegnap este és ma reggel dolgok nem nagyon izgatnak....szóval ettől még sznob is lehetek.
El szoktam engedni a fülem mellett mindent, csak néha...néha van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!