Egyeseknek miért luxus WC-zés után kezet mosni? (rokonék) Én voltam a bunkó?
Tegnap rokonéknál voltunk ebédelni, délelőtt mentünk. Láttam, hogy azért készülődik az ebéd, de ledöbbentem amikor a következő történt.
Láttam, amint a nő elmegy WC-re, nagy WC-zni, majd utána kijött, és nem mosta meg a kezét (külön van a mosdó), hanem szépen ment vissza a konyhába sütögetni olyan kézzel. És nem csak rá jellemző ez, mert a férje meg a gyerekei is ilyenek.
Én ezek után egyszerűen nem bírtam enni semmiből se, mert állandóan az járt a fejembe, hogy vajon ezt is vagy azt is sz*ros (elnézést) kézzel fogdozta-e meg. Így mondtam, hogy nem vagyok éhes, meg nem érzem magam rosszul.
Amikor hazaértünk, később kiderült, hogy azért eléggé haragszanak rám, hogy ők mennyit szenvedtek a kajával, én meg "tojtam rá, és semmibe vettem".
Anyumnak elmondtam, először szörnyülködött, majd azt mondta, hogy "biztos izgatottak voltak, és elfelejtették".
Hogyan lehet pláne nagyWC után elfelejteni kezet mosni, úgy, hogy a konyhába van az illetőnek dolga?
Tényleg én voltam a bunkó?
Ismertek ilyen eseteket? Mit gondoltok erről?
19/L
"Normális házban, ahol tisztaság van, és a wc-t is takarítják, ott semmi bajod nem lesz, ha nem mosnak kezet wc után. Mégis mitől? Te a kezeddel törlőd a segged? Jó esetben wc papírral, és nem a kezed lesz szaros."
Már bocs, de alapvető higiénia WC-zés után a kézmosás. Még akkor is, ha enni lehetne a WC-ről, olyan tiszta. Tele van baktériummal, és ezektől lehet mindenféle fertőzést elkapni. Szóval szerintem nálad sem lehet alapvető dolog WC-zés után kezet mosni, nem szívesen lennék a vendéged.
Nem csinálsz belőle nagy ügyet? Szerintem igenis nagy ügyet csinálsz belőle, ha ezért nem voltál hajlandó enni semmiből. Aki ennyire fél egy ki bacitól az miért nem vonul inkább egy steril szobába, és él teljesen burokban...
Ennyi erővel ne egyél sehol máshol csak otthon, mert pl egy étteremben vagy büfében ennél rosszabb dolgok is történnek, mint hogy nem mos kezet a szakács wc után.
Én se ettem volna.
Nekem pl nagymuterom csinálja azt hogy kint dolgozik a kertben aztán nem mos kezet és úgy pakolja tányérra a süteményt, és kínálgatja xD És azért gondoljatok bele hogy permetes is lehet, a növényeken csigák, és hasonlók másznak stb. Nála se eszek soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!