Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyeseknek miért kell minden...

Egyeseknek miért kell minden kapcsolatot egy új gyerekkel kezdeni?

Figyelt kérdés

Most olvastam, meg ismerek is ilyen embereket.

AZ anyának most jön a harmadik gyereke a harmadik apától.

Az összes gyereke mástól van, mert "a gyerek miatt majd úgyis marad az apa".

Miért kell minden kapcsolatot egy új gyerekkel elkezdeni? Miért nem gondolkoznak az ilyenek?

Olvastam már efféle hírt, hogy milyen szegény körülmények között él 5 gyerek az anyjukkal, aztán kiderült, hogy mind az 5 gyerek 5 különböző apától van...

Én nem hiszem el, hogy csak a férfi a felelős mindenért, mert szerintem ennyiszer már az anyuka hibája, hogy mellényúl.

Csak én nem értek ezekkel egyet? Miért hiszik azt, hogy "egy gyerekkel majd úgyis meg sikerül tartani" ?

2013. márc. 23. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ez engem is érdekel. Nekem is van ilyen ismerősöm. Anyukanak mar van két gyereke, most jön a harmadik egy 3 hónapos új kapcsolatból. Ja, es nyomorban élnek.
2013. márc. 23. 14:15
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Én se értem, hogy egyeseknek miért kell minden első jöttment suhanchoz hozzá menni és gyerek szülni, aztán persze elválnak, jön a következő pasas, annak is pottyintsunk egy gyereket, aztán a 3., 4. ...
2013. márc. 23. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Ez egyetlen jövedelme, meg a végzettsége is anyucinak.
2013. márc. 23. 14:38
 4/18 A kérdező kommentje:
Pedig nem cigányok, utolsó...
2013. márc. 23. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokan egy új gyerektől várják a csodát, esetleg a házasságuk megmentését.

Van aki meg azért szül, mert nincs munkahelye, jövedelme,és a családi pótlékkal pótolja.(Nem csak az etnikumnál fordul elő, de többnyire rájuk jellemző)

2013. márc. 23. 15:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak agyerektől várja a csodát, hogy otthon béke és szeretett lesz. Meg ha az életben semmi mást nem tud felmutatni akkor nem, hogy elmenne legalább egy munkanélkülis OKJ-ra inkább szül egyet.
2013. márc. 23. 15:21
 7/18 A kérdező kommentje:

Ez oké, de azt nem értem, hogy ha valakinek mondjuk már 4 gyereke van 4 embertől, és lesz egy új kapcsolata, akkor miért nem gondolkozik, hogy talán nem kéne megint azt a hibát elkövetnie, hogy azonnal gyereket szül az új pasasnak?

Mert ha 4 nem maradt mellette emiatt, akkor kb 90% az esélye, hogy az 5. se fog, mert ennyiszer (szerintem) már az anyuka hibája mellényúl....

Vagy mindíg a pasi a hibás?

2013. márc. 23. 15:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Mert felelőtlenek, és naivak, ennyi.
2013. márc. 23. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket úgysem tudod meggyőzni. A gyerek vagy "isten ajándéka" vagy "ő annyira akart jönni,hogy ez nem lehet véletlen" ,vagy "majd lesz valahogy " . Ezek szoktak rá 1-2 évre itt panaszkodni .. vannak olyan emberek,akiknek ez az ÉLETÜK EGYETLEN ÉRTELME,hogy gyerekeket potyogtassanak. És ezt úgy mondom,hogy nekem is vannak..

Esetleg nem akarnak dolgozni sem... és elkapkodnak mindent. ha megfigyelted ezek azok az emberek akik 19-20 éves koruktól kezdve szinte házasságból héázasságba esnek,aztán a gyerek még 2 éves sincs,és már széthullott a család.

Szomorú ,szerintem nem is érzik a súlyát ezeknek a dolgoknak. Csak minél hamarabb mindent,esküvőt,gyereket ..

2013. márc. 23. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek így nyomják. Én is ismerek ilyen embereket. Az egyiknek 1 hónapos kapcsolatból született gyereke 17 évesen, viszont ő legalább foglalkozik vele. A másik viszont egy botrány volt. Össze vissza kufircolt mindenkivel, majd egyszer csak terhes lett. De amég nem tudta, hogy terhes, addig együtt jártunk bulizni és csak annyit láttam rajta, hogy kicsit fáradtabb a megszokottnál. Majd kiderült és megszülte a nyomorba, egy kis garzonlakásba, ahol hárman nyomorogtak egy fizetésből. És közben dohányzott is. Nem volt kispályás a csaj, töltöttet szívott. Szóval aki hülye, az csak még mélyebbre süllyed.
2013. márc. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!