Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyeseknek miért kell minden...

Egyeseknek miért kell minden kapcsolatot egy új gyerekkel kezdeni?

Figyelt kérdés

Most olvastam, meg ismerek is ilyen embereket.

AZ anyának most jön a harmadik gyereke a harmadik apától.

Az összes gyereke mástól van, mert "a gyerek miatt majd úgyis marad az apa".

Miért kell minden kapcsolatot egy új gyerekkel elkezdeni? Miért nem gondolkoznak az ilyenek?

Olvastam már efféle hírt, hogy milyen szegény körülmények között él 5 gyerek az anyjukkal, aztán kiderült, hogy mind az 5 gyerek 5 különböző apától van...

Én nem hiszem el, hogy csak a férfi a felelős mindenért, mert szerintem ennyiszer már az anyuka hibája, hogy mellényúl.

Csak én nem értek ezekkel egyet? Miért hiszik azt, hogy "egy gyerekkel majd úgyis meg sikerül tartani" ?

2013. márc. 23. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is tudok ilyet, normális ember elkerüli.

Csak szerencsétlen gyerekeket sajnálom, amiért sosem lesz egészséges értékrendjük és normális életük.

2013. márc. 23. 17:24
 12/18 anonim ***** válasza:
A városba ahol lakom is lakott egy nő akinek 4 gyereke van 4 apától,elég érdekes nő,már külföldön van a 3.-4. gyerekével,a másik kettőt itt hagyta mert már nagyok,de Ő aztán mindenkivel összefeküdt.
2013. márc. 23. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Sokan azért vállalnak több gyereket mert nem akarnak egyedül maradni.

Olyan tipusú személyiségek akiket hosszú távon senki se visel el és a gyerek az egyetlen társuk az életben.

Férfiak között is van olyan aki minden barátnöjének összehoz 1 gyereket.

2013. márc. 23. 19:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem akarnak egyedül maradni ez sztem nem indok, mert akinek van már 2 gyereke 2 apától, az miért vállal ilyen felelőtlenül egy harmadikat? pláne ha 1 fizetésből élnek...

Nem értem a relációt, h az összes ilyen anyuka a pasikat hibáztatja, amikor szerintem itt már ténylegesen az anyuka a hibás, mert nem kéne minden jött-mentnek gyereket szülni, meg ennyiszer mellényúlni....oké h nem látni bele senkibe de azért na....

Én soha nem tudnék pár hónapos kapcsolat után egyből gyereket szülni. Védekezni meg luxus.

Miért hiszik azt sokan, hogy egy gyerekkel majd biztos meg tudja tartani a pasit? Mert ennyi mellényúlás után ha X nem maradt a gyerek miatt, akkor X+1 se fog....

2013. márc. 23. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
A pasi elmegy de a cuki kisbaba meg marad nekik.
2013. márc. 23. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:

AZ ilyen anyuka rettenetesen felelőtlen, és nem kell ráhúzni a "nem akar egyedül maradni" szlogent. (persze tisztelet a kivételnek)

Tapasztalat.

Van ilyen a közvetlen környezetembe. 4 gyereke van, mind különböző pasitól. És ez a pasija is lelépett, de az anyukát egyáltalán nem érdekli, "majd lesz másik" alapon.

Én csak a gyerekeit sajnálom, mert lehetne annyi esze a nőnek, hogy legalább ha mást nem, védekezik.

AZ a nő irtó buta, felelőtlen, és nem anyának való, aki úgy próbálja a pasiját magánál tartani, hogy szül neki 1 gyereket. (sokakat pont a felelőtlen gyerekvállalás kerget el...)

A gyerekeket nagyon sajnálom. A nő szülein kívül nincs nagymamájuk-nagypapájuk, sőt az apjukat sem ismerik. Felelőtlen idióta az anyjuk, és ami a felháborító, hogy mindig az ilyen embereknek ad az Isten termékeny méhet, a normális rendes szülőknek meg sokszor nem lehet, vagy nagyon nehezen lesz gyerekük....az ilyenek meg potyogtatják őket...

2013. márc. 23. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
A segélyen, meg a családi pótlékon felül még a gyerektartás is jön 3-4 felől, ami gondolom szép kis summa!
2013. márc. 23. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:

így élni proli szokás. értelmes ember gyerekvállalás előtt komolyan mérlegel. ezek a buta nők meg a védekezési módok közül kb. a megszakítást ismerik.

sajnálom a gyerekeiket. az a legnagyobb baj, h már lassan a második ilyen generáció termelődik ki. ha csak ezt a példát látják, akkor ők sem tudnak más alternatívában gondolkodni.

2013. márc. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!