Mit tegyek? Felvegyem vele a kapcsolatot?
Van 2 nővérem apai ágon, az egyikkel még 4 évesen találkoztam is egyszer, a másikkal még sohasem. Akit láttam még régebben, őt megtaláltam facebook-on. Megfordult a fejemben, hogy felveszem vele a kapcsolatot, de ugyanakkor ő is megkereshetett volna ennyi idő alatt, ha akart volna. Azt tudom, hogy ők ketten (a másik nővéremmel) tartják egymással a kapcsolatot, de velem egyik sem. A másik nővérem, akit még nem is láttam, ő sem keresett meg. Ti mit tennétek a helyemben?
21/F
Találkozóra hívnám őket.
Lehet a korkülönbség esetleg túl nagy köztetek?
Mert ha túl túl fiatal vagy hozzájuk képest és lefoglalja őket a családjuk és hogy a generációs különbség miatt "távol" álltok egymástól,akkor úgy érezhették "nem tudnak veled mit kezdeni",ezért nem kerestek.
Csak,mert éreztem némi szomorúságot,abban,hogy csak te érdeklődsz felőlük.
Egyébként nem jelölted be őket a face-en?Biztos kinyílnak majd.
A legjobb, ha magadban először letisztázod az egészet és megfogalmazod magadban a kérdéseket, amik érdekelnek.
Nyilvánvalóan kérdéseid lennének feléjük, és ezeket fogalmazd meg, máskülönben nem értik majd, hogy miért hoztad ezt a döntést.
Egyébként gondolom ha a nővéreid ebből gondolom, hogy őket az apukád elhagyta, azért hogy új életet tervezzen veled és az anyukáddal őket úgymond "hátra hagyva". Lehet h veled többet foglalkozik az apukád vagy te többet léehettél vele mint ők együttvéve.
Én is jó ötletnek tartom ha felkeresed őket, de tisztázd le magadban, hogy mi is ezzel tulajdonképpen a cél. Lehet hogy ők másképp reagálnak majd rá.
Másrészt viszont nem késlekednék, hiszen rengeteg évet kellene bepótolnotok, amit közösen tölhettek, hiszen mégiscsak a testvéreid :) Én kívánom hogy minden szuperül menjen. Légy bátor! Vesztenivalód nincsen és ha nem tennéd meg, akkor valószínűleg egész életedbe bánnád! :)) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!