Miért néz ki minden lány ugyanúgy?
olyat keress aki nem követi a divatot.
amúgy igazad a legtöbb lány ugyanúgy ölt9zik, de sokan ugyanúgy néznek ki.
Szerintem ezt a kérdést a pasikra vonatkozóan is fel lehetne tenni.
Ott a csőgatya lógó seggel,élénk alapon mintás póló (a babarózsaszín a legszexibb :) ,lenyalt vagy 1 doboz zselével belőtt séró,fél fejet eltakaró napszemüveg, homártasi.
vagy
"kigyúrt" ,Scitec-el felpumpált,ropogósra szolizott "nehézfiú" x-lábakkal,aki egy értelmes mondatot nem tud kinyögni,de sebaj,úgyse diplomára hajt....
Ettől függetlenül nem mindenki egyforma,csak a mostani,főleg fiatalabb korosztályt sokkal könnyebb befolyásolni,ezért majmol mindenki.
Jó helyen kell keresgélni.
Több okból is.
1. Mert a ruhákat az emberek általában boltban veszik, és mert ezeket a ruhákat tömegesen gyártják.
2. Mert rossz a szemed. Ha nem a ruhákat figyeled, és annak ellenére, hogy az emberlányok bizony az emberi fajhoz való tartozás külső jeleit mutatják, megfigyelheted, hogy az egyiknek vékonyszálú, a másiknak dróthaja van. Az egyik vörösesszőke, a másik aranyszőke. Az egyik izmos, azért vaskos, a másik pedig puha húsú. Az egyiknek nagy, kerek szemei vannak, a másiknak kicsi. Az egyikük szája mosolyra húzódik, a másik kifejezéstelen arcot vág.
(Merrefele laksz amúgy, hogy ezt látod magad körül? Én se találkoztam még lánnyal, aki így öltözött volna... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!