Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért néz ki minden lány...

Miért néz ki minden lány ugyanúgy?

Figyelt kérdés
Virágmintás ruhák, barna középen elválasztott haj, terepmintás gatya, szegecsek dolgok... Csak szerintem szánalmas a divatolás?
2013. máj. 6. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Úgy öltözik mindenki ahogy jólesik neki. Ha szereti majmolni a többieket, akkor majmolja. Miért zavar ez téged?
2013. máj. 6. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
ilyen lányt még nem láttam. Szegecses, terepmintás és virágminta együtt? Most az is baj, ha festetlen barna haja van valakinek? Hol kell elválasztani? Miért nem jó középen? Oldalt kell? Komolyan nem értem.
2013. máj. 6. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Most ez a divat. nem lehet ellene mit tenni. Ha nyáron a szőrmebunda lenne a divat akkor azt hordanák. Ennyi. Próbáld elfogadni. Mondjuk engem is rettentően zavar ha valaki mindent majmol ami mostanság divatos. de hát ez van. Nem beszélheted le őket mert úgysem hallgatnának rád, csakis magukra illetve a nagy tömegre, akik szintén ezt hordják.
2013. máj. 6. 14:31
 4/13 anonim ***** válasza:

olyat keress aki nem követi a divatot.

amúgy igazad a legtöbb lány ugyanúgy ölt9zik, de sokan ugyanúgy néznek ki.

2013. máj. 6. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem akad olyan lány is, aki nem feltétlen majmolja a divatot, ízléses és nőies egyaránt. Legfeljebb nem jó helyen keresgélsz!
2013. máj. 6. 16:18
 6/13 fehér héliosz válasza:
32%
Ne az EMO-sok között keress csajt magadnak!
2013. máj. 6. 16:34
 7/13 anonim válasza:
100%

Szerintem ezt a kérdést a pasikra vonatkozóan is fel lehetne tenni.

Ott a csőgatya lógó seggel,élénk alapon mintás póló (a babarózsaszín a legszexibb :) ,lenyalt vagy 1 doboz zselével belőtt séró,fél fejet eltakaró napszemüveg, homártasi.

vagy

"kigyúrt" ,Scitec-el felpumpált,ropogósra szolizott "nehézfiú" x-lábakkal,aki egy értelmes mondatot nem tud kinyögni,de sebaj,úgyse diplomára hajt....

Ettől függetlenül nem mindenki egyforma,csak a mostani,főleg fiatalabb korosztályt sokkal könnyebb befolyásolni,ezért majmol mindenki.

Jó helyen kell keresgélni.

2013. máj. 6. 16:36
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
szerintem meg inkább juss el oda agyilag, hogy nem azt nézed, hogy kinek milyen az öltözködési stílusa, hanem azt, hogy milyen ember ;)
2013. máj. 6. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Több okból is.

1. Mert a ruhákat az emberek általában boltban veszik, és mert ezeket a ruhákat tömegesen gyártják.

2. Mert rossz a szemed. Ha nem a ruhákat figyeled, és annak ellenére, hogy az emberlányok bizony az emberi fajhoz való tartozás külső jeleit mutatják, megfigyelheted, hogy az egyiknek vékonyszálú, a másiknak dróthaja van. Az egyik vörösesszőke, a másik aranyszőke. Az egyik izmos, azért vaskos, a másik pedig puha húsú. Az egyiknek nagy, kerek szemei vannak, a másiknak kicsi. Az egyikük szája mosolyra húzódik, a másik kifejezéstelen arcot vág.

(Merrefele laksz amúgy, hogy ezt látod magad körül? Én se találkoztam még lánnyal, aki így öltözött volna... :D)

2013. máj. 7. 09:52
 10/13 anonim válasza:
0%
nekem a barna hajból van elegem, egyátalán nem szép és ne mondja azt senki hogy a szőke vagy a vörös nem jobb (és nem azokra a gyenge utánzatokra gondolok amire olyan sok nő festeti a haját hanem az EREDETIRE)
2013. máj. 7. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!