Hogy hivják azt az embert aki mindent kimond gátlástalanul?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen ember a Hazudj ha tudsz c. sorozatban is...2009. szept. 27. 21:22
1/9 anonim válasza:
Semmiképpen nem bölcsnek. A bölcs ember olykor hallgat /"ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna"/ Az emnernek nem azért vannak gondolatai és véleménye, hogy azt/azokat uton-utfélen hangoztassa. A meggondolatlanul kimondott gondolatokkal komoly lelki sérüléseket lehet okozni. Arról nem is beszélve, hogy nem is kiváncsi mindenki a más véleményére.
2/9 A kérdező kommentje:
igy van, de volt egy szakszó erre a tulajdonságra
2009. szept. 27. 21:34
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek már jók, de volt még egy latin :D vagy idegen szó
2009. szept. 27. 21:48
6/9 anonim válasza:
sajnos én is ilyen vagyok,de ami a szívemen az a számon,sokmindent kimondok amit nemkéne,felvágták a nyelvemet eléggé:D,néha túl őszinte vagyok,néha ezzel megbántok másokat..de szerintem a kétszínűség még ennél is rosszabb!Bár van az arany középút,a kegyes hazugságok,a hallgatás,de nekem az nem megy:P És igen, SZÓKIMONDÓ a kifejezés:D!
9/9 anonim válasza:
gátlástalanul? én ezt szimplán bunkóságnak hívom. Ha valaki a véleményemet kérdezi megmondom,de nem gátlástalanul,a stilus sokat számit,szerintem ugyanazt el lehet mondani diplomatikusan,mégis őszintén,és akkor az embert nem primitivnek nézik hanem intelligensnek.Másrészt,ha valaki nem kiváncsi a másik véleményére,akkor azt jobb ha az ember megtartja magának. Serdürőkoromból kinőve megtanultam,hogy hallgatni néha arany,és nem az a legjobb megoldás,hogy az ember "gátlástalanul" a pofájába vágja másnak a saját véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!