Mi mindent tennél meg, ha nem lenne következménye a tetteidnek?
Nekem pl. néha eszembe jut, de jó lenne kirabolni egy bankot és elnyaralni a pénzt, drága ruhákra költeni. Néha jó lenne megmondani az őszinte véleményemet mondjuk a főnökömnek vagy beszólni a tolakodó öreg néninek a buszon. De persze az ember ilyet nem csinál, mert jól nevelt. Pont ezek a dolgok zavarnak. Miért kell jól neveltnek lenni? A pokol legmélyebb bugyrában fogok elkárhozni, ha beszólok, csak mert nem vagyok hajlandó elviselni, hogy a főnököm 8 általánossal háromszor annyit keres mint én? Vagy mert épp munka helyett bulizni és inni akarok napokig? Egyáltalán miért van a másnaposság?
Na most tutira azt hiszitek, hogy hibbant vagyok. :)) Nem vagyok az, csak elgondolkodom néha dolgokon.
Én nem hiszem, hogy hibbant vagy. Szerintem ezek teljesen normális gondolatok.
Nekem is sokszor eszembe jut, mikor a városban közlekedem, hogy de jó is volna egyik, másik embert egy orbitális nagy szívlapáttal tarkón csapni, vagy csak úgy odamenni egy aranyos lányhoz és szexelni vele ott, helyben. :D
De azért vannak normák, hogy ezeket ne tehesd meg, mert elszabadulna a pokol. :D
Én kifulladásig szexelnék a pasimmal, majd utána az összes jó pasival egyszerre. ;)
Bankot rabolnék, és a pénzből beutaznám a Föld legszebb helyeit.
Csak simán besétálnék a boltokba és szó nélkül elhoznám azokat a cuccokat, amik tetszenek.
Megmondanám az egyik kolléganőmnek, hogy egy faszhiányos pi.csának tartom, és ne szenvedjen már egész nap, hogy jaj most hideg van, jaj most meleg, fogja már be a száját. Fellökdösnék mindenkit, aki az utamban van az utcán és a tömegben a plázákban, amikor sietek.
Mit is kéne még csinálnom? Befákkolnék a buszsofőrnek, amikor az orrom előtt zárja be az ajtót. Bár ezt már megtettem párszor. Beszólnék a boltban az eladókak, hogy vonszold már ide azt a dagadt seggedet és szolgálj ki, jó, hogy egyáltalán lehet kapni ezt a szalámit, mi ez, aranyból van, hogy ennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!