Ha a barátnőmmel a saját erkélyemen szexelek nappal, és pl valaki meglát, lehet valamilyen jogi következménye?
"otthon azt csinálok,amit akarok"
Ez ebben a formában nem igaz.
Csak egy példa: a szomszédod a saját lakásában éjfélkor nem hallgathatja teljes hangerőn a zenét, hiába van a saját lakásában. De egy csomó dolog van, amit nem tehetsz meg saját ingatlanosban sem, pl. nem sértheted más alkotmányos jogait.
12:57-esnek...
Bár szó szerint azt írtam,hogy azt csinálok,amit akarok,de bíztam benne,hogy ezt a kijelentést a kérdéssel összekapcsolod..persze tudom én is,hogy mit lehet,és mit nem...Úgy értem,hogy ha akarok meztelenül járkálok,ha akarom,minden nap kifestem a lakást,télen nyitott ablaknál alszok éjjel...és ilyenek...amik mást nem zavarnak...Így értettem!!Másrészt miért írtál,ha nem válaszoltál a kérdésre?
mivel a 0:29-es már megválaszolta a kérdést, ezért én indokoltam, miszerint: "nem sértheted más alkotmányos jogait". Azt nem tudhatom mivel vagy tisztában, ha azt nem írod le.
Másrészt az én számítógépem, azt gépelek rajta amit akarok.
"nem a kérdéssel kapcsolatos"
A 12:57-válasz már miért ne lenne a kérdéssel kapcsolatos? A kérdésről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!