Nem ronda szerinted a zoknis lábra húzott papucs?
Munkahelyeken, irodákban, üzletekben egyebet sem látni, szinte mindenk dolgozó zoknis meg harisnyás lábra húzott papucsokban mászkál. Oké, ne legyen bent egész nap utcai cipőben, de miért nem visz be inkább egy kényelmes zárt orrú váltócipőt?
Vagy húzza fel mezítláb bent a papucsot?
Nekem alapvetően semmi bajom vele. Amikor egy férfi tiritarka strandpapucsot visel, az nagyon ízléstelen tud lenni, de nem azért, mert papucs, hanem mert a tarka finoman szólva sem férfias.
Még ami nem tetszik, az az, amikor nyáron a nők csiricsáré lábkörmöt csináltatnak. Kézen sem tetszik sem a műköröm, sem a túl díszes lakkozás, lábon még kevésbé. Kézen azért sem tetszik, mert arra utal, hogy az illető nem igazán szokott fizikai munkát végezni (még mosogatni, kézzel mosni sem nagyon), mert ilyennel azt nem lehet normálisan. A csilivili lábköröm arra utal, hogy nagyon járni, mozogni, sportolni sem szokott.
"Annyira talán nem gáz, ha a papucs jól néz ki és a zokni is egyszínű vagy csíkos."
Egyetértek! Egy jól kinéző papuccsal semmi gáz, és ha egyszínű a zokni és jó minőségű (nem ötösével csomagolt műszálas - na az igen gáz mindenféleképp) akkor zoknival is teljesen rendben van még férfinak is. Harisnyával végképp nem értem miért lenne gáz?
Én ker. sulit végeztem, úgyhogy már középiskolás koromban volt evvel tapasztalatom. Legtöbb boltban papucsban voltak már akkor is, és ez az arány az elmúlt 15 évben csak emelkedett, sőt pl. volt olyan hely, ahol az eü.-hez hasonlóan fehér nadrág-papucs-zokni az előírás. Vannak hipermarketek, ahol kötelező a zárt cipő, de ahol én dolgoztam egy rövid ideig bőrpapucsért még nem szóltak egyáltalán! Most recepciós vagyok, így nemnagyon látják a lábamat, de ha látják is simán belefér, télen az említett egyszínű zoknival, nyáron mezítláb, és néha harisnyában is vagyok. Ott "normálisan" vagyok öltözvae, tehát nem melegítő vagy ilyesmi, de kiskosztüm sem kell!
N 32
Ez csak egy lábfétisesnek lehet probléma, mert mindenhol látja a zoknis lábakat, de a lényeg rejtve marad: a meztelen lábfej.
Amúgy nem ronda. Ez van. Szokták titokzoknival vagy harisnyával is hordani a papucsokat - az ad némi látványt.
hogy aztán cuppogjon a lába mezítláb a papucsban?
ahol van dress code ott amúgy sem lehet munkahelyen papucsban mászkálni, ahol meg mindegy, ott akár mezítláb is lehetsz egész nap (papucs nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!