Hogyan vegyem rá magam arra, hogy nyáron szandált,
papucsot vegyek fel utcára én is? (Persze zokni nélkül
csakis. )
Figyelt kérdés
27 éves fiú vagyok, abból a korból már kinőttem, amikor csak azért nem veszek fel szandált, papucsot, mert "fiúk olyat nem vesznek fel". Csak az a gondom, hogy utálom, hogy kivannak belőle a lábujjaim, amit mindenkinek mutatnom kell az utcán. Pedig annyira szívesen járnék én is így, mert azért kánikulában, nagy melegben bizony kényelmetlen, ha egész nap zárt cipőben meg zokniban van a lábam. Tavaly egyszer elmentem mezítláb, papucsban, de alig vártam, hogy otthon legyek. Többet nem is csináltam, pedig jó lenne.
Sehogy ne vedd rá magad, pasiknak nem áll jól. Szandál esetleg, de a papucsot mindenképpen felejtsd el, inkább hordjál vékony, jól szellőző nyári cipőket.
2013. márc. 10. 10:01
2/10 anonim válasza:
Ne vedd rá magad, ne szállítsd le a színvonalad !
2013. márc. 10. 12:10
3/10 anonim válasza:
Ez nem jól állás kérdése. Nem fogok csak azért kimenni 40 fokban a fülledt időben sportcipőben, mert "a pasiknak nem néz ki jól". Ti csajok is annyi mindent felvesztek, ami gusztustalanul néz ki, mégsincs megtiltva hogy hordjátok. Azért a bakancsot otthon hagyhatom ha strandra megyek...? :)
2013. márc. 10. 16:40
4/10 anonim válasza:
Fokozatosság. Előbb rövidebb utak, majd egyre hosszabbak.
Az meg baromság, hogy fiuk nem hordhatják,nem áll nekik jól!
Ez csak a begyöpösödött, maradi emberek véleménye (koruktól függetlenül), akik a férfiakat csak öltönyben tudják elképzelni még 40 fokban is.Sajnos kis hazánkban nem kevés ilyen ember van,a világhoz képest nagyon konzervatívak, már az Angolokon is túltesznek.
2013. márc. 13. 06:35
5/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de pontosan tudom miről beszélsz. Tulajdonképen minden nyár elején megküzdök ezzel a kérdéssel. :) Nekem az jött be, hogy nem nézek le a lábamra és nem gondolkozok azon, hogy kivannak az ujjaim. Ha mégis eszembe jut, felidézem magamban azt a rengeteg iszonyat ronda lábujjat, amit nyaranta látok az utcákon és arra gondolok, hogy ha nekik lehet, akkor nekem is. Az első egy-két alakalom nem könnyű, de aztán hidd el, belejössz a lábujj szellőztetésbe, mert valójában jobb és szabadabb érzés, mint pállasztani egy cipőben. :)
2013. márc. 13. 15:07
6/10 anonim válasza:
Nekem soha semmi problémám nem volt abból, hogy fiú létemre nyáron szandálban közlekedek az utcán. A kutyát nem érdekli. Szerintem inkább az a ciki, ha kánikulában zárt cipőben jár valaki zokniban, pedig nem lenne muszáj (pl. épp nem dolgozik).
2013. márc. 15. 12:25
7/10 anonim válasza:
Pedig hordjál, egészségesebb is! Pasiknak nem áll jól? A csajoknak is sok minden nem áll jól... ;-) Egyébként is abban járj, amiben jól érzed magad.
2013. márc. 16. 14:03
8/10 hunbula válasza:
Ha a lábujjaid állapota zavar, javaslom, keress fel egy pedikűröst. A sztereotípiák szerint ez sem férfias de téged ez nem kell érdekeljen, nem csak esztétikailag tehet veled jót egy szakember de egészségügyileg is.
2013. márc. 28. 16:35
9/10 A kérdező kommentje:
Semmi baja a lábujjaimnak, teljesen rendben vannak, csak ha mindeni látja, olyan érzésem van, mintha meztelenül lennék. Nem tudom mitől van ez.
2013. márc. 28. 18:29
10/10 hunbula válasza:
Akkor csak simán nem vagy hozzászokva. Majd idővel menni fog. Addig elárulom neked, hogy az átlagos utcai járókelőnek kisebb dolga is nagyobb annál hogy a lábujjaidat nézze. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!