Miért vannak egyesek cipő és papucs nélkül az utcán mezítláb?
Figyelt kérdés
Mi ez egy új vallás,vagy divat? Mert tegnap is láttam egy jól kinéző tiszta,nett nőt a villamoson mezítláb papucs vagy cipő nélkül,és nem értem miért van ez.Vagy ki akarnak fejezni vele valamit?2012. júl. 7. 13:11
1/6 anonim válasza:
Tetanusz függők. Amúgy nem tudom. Saját lakáson/kerten/birtokon belül meg strandon, iylen helyeken okés, de tömegközlekedés eszközön szerintem undorítóan nem higénkus, minden féle rektes ember után ott mezítlábazni. Ő dolga amúgy.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom hogy a saját lakása vagy kertjében nem lepődnék meg,de az utcán ahol tele van üvegcserepekkel meg a galambok ott járkálnak az úton,ezért nem értem.
2012. júl. 7. 13:16
3/6 Pietrosol válasza:
Szia!
Ha az időjárás engedi én is leveszem,bárhol vagyok.Azt nem tudom,hogy divat lett-e,de én 37 éve ezt csinálom és még senki nem botránkozott meg emiatt.
4/6 anonim válasza:
Én még ilyet nem láttam.De ha belegondolok,hogy miféle népek fordulnak meg a villamoson,meg a metrón,legszívesebben felvennék valami védőruhát,nemhogy még mezítláb járkáljak ott.
5/6 anonim válasza:
Rossz minosegu labbelik? En is multkor mezitlab setaltam haza, mert elszakadt a szandalom, es nem akartam taxit hivni arra az ot perces setara. :D
6/6 anonim válasza:
Németországban láttam ilyet. Ja igen, csini lány kezében a szandálja, az út meg tükörtiszta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!