Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak egyesek cipő és...

Miért vannak egyesek cipő és papucs nélkül az utcán mezítláb?

Figyelt kérdés
Mi ez egy új vallás,vagy divat? Mert tegnap is láttam egy jól kinéző tiszta,nett nőt a villamoson mezítláb papucs vagy cipő nélkül,és nem értem miért van ez.Vagy ki akarnak fejezni vele valamit?
2012. júl. 7. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Tetanusz függők. Amúgy nem tudom. Saját lakáson/kerten/birtokon belül meg strandon, iylen helyeken okés, de tömegközlekedés eszközön szerintem undorítóan nem higénkus, minden féle rektes ember után ott mezítlábazni. Ő dolga amúgy.
2012. júl. 7. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom hogy a saját lakása vagy kertjében nem lepődnék meg,de az utcán ahol tele van üvegcserepekkel meg a galambok ott járkálnak az úton,ezért nem értem.
2012. júl. 7. 13:16
 3/6 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az időjárás engedi én is leveszem,bárhol vagyok.Azt nem tudom,hogy divat lett-e,de én 37 éve ezt csinálom és még senki nem botránkozott meg emiatt.

2012. júl. 7. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én még ilyet nem láttam.De ha belegondolok,hogy miféle népek fordulnak meg a villamoson,meg a metrón,legszívesebben felvennék valami védőruhát,nemhogy még mezítláb járkáljak ott.
2012. júl. 7. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Rossz minosegu labbelik? En is multkor mezitlab setaltam haza, mert elszakadt a szandalom, es nem akartam taxit hivni arra az ot perces setara. :D
2012. júl. 7. 20:07
 6/6 anonim válasza:
100%
Németországban láttam ilyet. Ja igen, csini lány kezében a szandálja, az út meg tükörtiszta. :)
2012. júl. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!