Fiúk, szívesen jártok flip flopban?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 10:01
2/26 anonim válasza:
sztem k*va jól néz ki egy pasin. :D sajnos én nem okat látok pasikon. :/
3/26 anonim válasza:
nem, tavaly így is alig találtam normális papucst mert mindenhol ezek flip flopok voltak
6/26 anonim válasza:
NEM!
-igénytelen
-ronda
-egészségtelen
Nekem nincs flipflopom, de ha lenne is, maximum a kapuig kapna útvonalengedélyt. (Vállalom a lepontozást, de a válaszom passzol a kérdéshez.)
7/26 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, szerintem vannak olyanok, amik jól néznek ki és még menni is lehet benne:D Nekem is van.
8/26 anonim válasza:
Túlzottan nem vagyok oda érte, de a normális papucsokat még jobban utálom. Kizárólag strandon veszem fel, a hideg kiráz attól, amikor a város közepén valaki ilyenben járkál.
9/26 anonim válasza:
Én szeretem és szoktam hordani bárhova.. most majálison is abban voltam :)
10/26 anonim válasza:
Én igen, kényelmes, és könnyen lehet ki-be lépni belőle, de mégsem esik le, 1szóval szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!