Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nem ronda szerinted a zoknis...

Nem ronda szerinted a zoknis lábra húzott papucs?

Figyelt kérdés

Munkahelyeken, irodákban, üzletekben egyebet sem látni, szinte mindenk dolgozó zoknis meg harisnyás lábra húzott papucsokban mászkál. Oké, ne legyen bent egész nap utcai cipőben, de miért nem visz be inkább egy kényelmes zárt orrú váltócipőt?

Vagy húzza fel mezítláb bent a papucsot?

2013. ápr. 4. 09:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó és nyáron meg miért lehet mezítlábas papucsban ugyanott bent lenni? Mert akkor meg elég sok helyen látni, hogy mezítlábas papucsban vannak sokan a munkahelyükön is. És tegyük hozzá, a legtöbb iroda, üzlethelyiség már légkondis, tehát télen-nyáron kábé ugyanolyan hőmérséklet van odabent.
2013. ápr. 4. 11:35
 12/24 anonim ***** válasza:
71%

Engem nem izgat, a kényelem a fontos. Egy irodában, ügyfélszolgálaton az ablak mögött végképp nem zavar. Lényeg, hogy az ügyfélel, vevővel szemben kedvesek és udvariasak legyenek azok, akik ott dolgoznak, nem azt nézem, milyen cucc van rajta.

A korábbi munkahelyeimen / boltok / is papucsban voltam, a kollégákkal együtt, a hűvös időkben zokni kombinációval. Senki nem tette szóvá, mert nem az volt a lényeg és praktikus volt. Nyáron nyilván zokni-harisnya nélkül van az ember, mert beizzad.A mostani helyemen zárt cipőt hordok, mert raktár és elő van írva, sajnos. Pedig nem túl jó egész nap zárt cipőt hordani.

Egy fenti hozzászólónak meg, a divatmajmokat illetően tökéletesen igaza volt. Nem minden esetben a ruha teszi az embert.

2013. ápr. 4. 11:38
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Egy munkahelyen nem illik mezítlábas papucsban lenni.
2013. ápr. 6. 16:24
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Akkor az én munkahelyemen elég sok nő viselkedik illetlenül nyaranta, mert mezítláb húznak papucsot (nem strandpapucs), sőt néha mezítláb mászkálnak az irodában a szőnyegen is! :D
2013. ápr. 6. 19:22
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Madarat tolláról, embert barátjáról - illetve munkahelyéről...
2013. ápr. 7. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

"Egy munkahelyen nem illik mezítlábas papucsban lenni."

Nálunk az irodában tavaly nyáron bőven 30 fok felett volt a hőmérséklet. Légkondi 0, pár ventilátor, de azok meg csak a meleg levegőt kergetik. Kevés nő van ilyenkor zárt cipőben, szinte egy sem, de megnézném, h ki bírja! :D

2013. ápr. 7. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Madarat tolláról-embert munkaheyéről.

Szóval munkahelye teszi az embert. / Sokan örülnek, ha van hol melózniuk, mellesleg /.

Na, mindegy, ekkora bődületes baromságot sem hallottam még soha: ha a hülyeségért nyeremény járna, megkapnád a fődíjat, az biztos.

2013. ápr. 8. 11:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Bunkovics, láthattad, hogy a 15 válaszom a 14-es után következett, amely így szólt:

>> az én munkahelyemen elég sok nő viselkedik illetlenül nyaranta...

Így már te is látod az összefüggést ?

2013. ápr. 8. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Ettől még butaságot írtál, hiába magyarázkodsz.

A feljebb hozzászóló iróniából írta az "illetlen" viselkedést a munkahelyen, amely a mezítlábas-papucsos kombóra vonatkozott. Nyilván nem akarják, hogy a lábuk begombásodjon a lábuk a hőségben / pl. én sem /. Kinek mi köze ehhez?

Amúgy meg Bunkovics te vagy, nekem más a családnevem:-P

2013. ápr. 8. 12:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Bocs a szóismétlésért / "lábuk" /.
2013. ápr. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!