Szerintetek megbocsájtható ha egy férfi megüt egy nőt?
Régebben én is azt gondoltam, hogy nem illik,
de amióta itt szocializálódok a gyíkon,
már nem vagyok annyira biztos ebben!!
Nem. Egyszer ütött meg az akkori barátom. A semmiből, egy veszekedés alkalmából. Az életben nem gondoltam volna.
Egyébként hagyott bennem nyomokat, utána jöttem össze a férjemmel, de az elején ha vitatkoztunk féltem hogy megüt. Pont azért mert az exemről sem gondoltam volna. Szerencsére ez elmúlt, de ha egy új férfinál féltem elmondani mit gondolok, akkor nem is tudom, hogy aki azzal marad aki megütötte, hogyan képes kiállni magáért következő vita esetén.
Szerintem egyetlen egy eset van, amikor megengedhető. El tudom képzelni azt a hisztit, amikor egy józanító pofonra van szükség. Ezt is viszont tényleg olyan helyzetben, amikor már már agyvérzést kap a nő és ennek ellenére is képtelen leállni és csak mondja és mondja azt, amiben nincs is igaza.
Persze ezt azért elég nehéz lenne megítélni, hogy mégis mi az a szint, ahol már ki kell zökkenteni a másikat.
Mindezek ellenére én nem tudnám megbocsátani, ha engem megütne a párom, tekintve, hogy ismerem magam és tudom, hogy soha nem tudnék eljutni arra a szintre, mint amit az előbb leírtam.
Egyébként korábban már volt egy kérdés, ahol egy srác adott egy pofont a barátnőjének(állítása szerint kicsit, csak azért hogy kijózanítsa) és ahogy leírta a szituációt én akkor indokoltnak véltem és neki adtam igazat.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!