Ha valaki tüsszent a villamoson mondjam hogy egészségére?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 18:33
2/14 anonim válasza:
Ne,inkább kezdj el üvölteni hogy "H1N1!!!" xD
3/14 anonim válasza:
Esetleg, ha közvetlen melletted áll. Nem a másik végében :-)
4/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondhatod. Egy kis udvariasság biztosan nem sért meg senkit. És hátha még meg is köszöni az illető! :-)
Pedro
5/14 anonim válasza:
6 fő felett nem illik egészségedrét kívánni. Nekünk ezt tanították az iskolában.
6/14 anonim válasza:
Én néha szoktam :) Jó, amúgy csak ismerősöknek szoktam, de a buszon ha valaki hapcizik, akkor én néha mondom, hogy egészség :) Legalább mosolygunk mindketten. Legalább is én ezt a reakciót szoktam tapasztalni. Azt viszont tök tudom utálni, hogy pl. az egyetemen ha előadás van és valaki eltüsszenti magát, akkor huszan mondják, hogy egészségedre, na ilyenkor szerintem nem kell mondani semmit, mert nem illetlenség nem megszólalni.
7/14 anonim válasza:
Igen, én szoktam, és nekem is mondják. Emberek vagyunk, ha elidegenedettek is :)
Na, inkább a helyi buszon van ez. Győr. De villamoson is előfordult.
8/14 anonim válasza:
Én mindig mondom, ha valaki a közelemben van. Udvariasság, senki sem venné sértésnek.
9/14 anonim válasza:
nekem is mondták már idegen emberek
nincs benne semmi rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!