Rá szólsz (mersz? ) valakire utcán, villamoson stb. , ha nem megfelelően viselkedik?
Nem, csak ha közvetlenül engem is hátrányos helyzetbe hoz. Például ha sorban állunk, és valaki bepattan a sor elejére, a sok birka nagyokat kussol, általában én szoktam ráordítani az illetőre, hogy hátul van a sor vége.
Ilyen esetben meg merem tenni, mert akkor már afféle érdekszövetségként az összes sorban álló velem van.
De sima szemetelésért vagy még nagyobb bunkóságért sem merek beszólni, mert félek, hogy én húzom a rövidebbet.
Nőnemű vagyok egyébként.
A mogyorózósnak tiszteletem! :-)
Az a baj, hogy kevesen merjük ezt megcsinálni.
Nem azokra gondoltam, akik fülessel hallgatnak zenét. Szokás 13-14 éves suttyóknál hogy kihangosítva szól a kezükbe a telefon, úgy hogy mindenki hallja.
én magam nem szólok, max. ha gyerek az illető. de ha valaki rászól, és nem elnézést kér és felszedi a szemetet, hanem még neki áll feljebb, akkor kiállok amellet, aki szólt.
29/N
"Szokás 13-14 éves suttyóknál hogy kihangosítva szól a kezükbe a telefon, úgy hogy mindenki hallja."
Azt úgy hívják, hogy "cigányhifi"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!