Tegyük fel, a buszon/villamoson ülsz, észreveszed, hogy pár "rossz arcú" srác odamegy és elkezd kötözködni egy lánnyal. Teszel valamit, ha igen mit ha nem miért nem?
Velem villamoson történt egyszer ilyen, de akor kis, pufi 12 éves voltam. Hál Istenek anyukám épp akkor szállt fel-véletlen!-és odajött hozzám, hogy mi a baj...Amúgy senki nem tett semmit.
Másik eset amire emlékezem, sötét utcán mentem hazafelé, 4 fiatal srác a nyomomba szegődött, és megjegyzésekkel illettek. Megálltam és rájuk förmedtem:
"Egyedül nem lenne ekkora pofátok, mi??Szánalmas barmok!"
Szó nélkül, lesütött fejjel elsétáltak.
Én nem szállnék le, hanem szemmel tartanám a helyzetet, megpróbálnám kideríteni hogy a csaj ismeri e őket, mennyire komoly a helyzet, mi az oka hogy kötekednek vele. Ha leszállnának követném őket és csak akkor avatkoznék közbe ha a lány tényleg segítségre szorul, de akkor se rögtön ütnék.
Egyébként a lány+buszvezető+te az már 3 ember, úgyhogy nem egyedül kellene szembeszállni a rosszarcú emberekkel. A nőket megértem hogy nem szólnának bele, de nem hiszem el hogy csak nők írtak ide eddig, bátorság, emberek :D
Mivel még 1 emberrel se birok el nemhogy többel így nem mennék oda.
Lehet hogy van náluk kés vagy vmi és még bajom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!