NAGYON ROSSZ.......1 utcával mellette lakom!!!Tele van Céével..ha érted mire gondolok,nagyüzembe megy a biznisz,a 99-es buszra sem ajánlatos rengeteg ott is a "fekete"a rosszabb fajta persze..
2011. okt. 31. 19:27
3/13 anonim válasza:
Nem olyan rossz.. DE a helyedben a 99-es buszt nem nagyon használnám a Blaha felé.
2011. okt. 31. 19:27
4/13 anonim válasza:
Igen... Néztem anno ott lakást magamnak... Hát nem túl bizalomgerjesztő környék (kihalt, leromlott állapotú épületek, svédek). Persze ízlések, és pofonok.
Ha lakást, albérletet keresel, akkor inkább a IX. kerületben nézz szét. Árai kedvezőbbek, rendkívül dinamikusan fejlődik.
2011. okt. 31. 19:30
5/13 anonim válasza:
Én nagyon nem ajánlom. Kitudja kik törik majd rád az ajtót ott, illetve az utcán kifog ott lecsapni, kirabolni, és még sorolhatnám. Laktam már arra felé 2 hónap után jöttem haza amikor majdnem ellopták az autómat és kis híján agyon csaptak. Na mindegy. Egyszer utaztam a 99 es buszon, és hát elég kemény volt ott a hangulat, szerencsére nem történt semmi de nagyon figyelnem kellett nehogy kihúzzák a zsebemből a pénzem vagy a telefonom.
2011. okt. 31. 19:36
6/13 anonim válasza:
Már bocsánat mindenkitől,de ismétlem ott lakom,és ha nem lenne ott a sok C..nem akarok rasszista lenni,de akkor semmi gond nem lenne..A 99-es busz tényleg nagyon durva kb a buszon összesen(a nap akármilyen szakában mész)3-4 "fehér"vagy mondhatnám magyar utazik,azok is rettegnek,elég koszos környék..pont ezek az emberek miatt(pont a kötekedős C járnak errefelé) Sőt van ehhez egy story-m..a párom bicajjal jött haza,és megkergették fekete sötétített ablakú Audival..(4 kopasz nagydarab C ült benne)üvöltöttek neki leakarták taszítani az útról(ez már a mellette lévő Balkán utcánál volt)a párom eldobta a biciklit ,és elrohant...a háztömb sarkába várt és képzeljétek el..1,5 órára rá még ott üvöltöztek,hogy bújjon elő...és NEM VITTÉK EL A BICIKLIT!!!....Ez tényleg megtörtént!méghozzá nyáron..
2011. okt. 31. 19:48
7/13 anonim válasza:
Egyik legrosszabb a városban.
2011. okt. 31. 19:52
8/13 anonim válasza:
A nyócker után ez a legrosszabb hely. A barátnőm egyik ismerőse oda ment egyszer albérletbe és majdnem az utcán fényes nappal meg erőszakolták, a szerencséje az volt hogy a párja épp arra járt aki elkergette a sunyi kis C betűs illetőket. A 99 es busz sem egy álom. Ha a busz közepén vagy hátul tartózkodsz akkor bizony nem úszod meg hogy ne kössenek beléd. 3 hónapig éltem a környéken majdnem napi szinten jártam ezzel a busszal és csak 2 olyan alkalom volt amikor nem kötöttek belém a buszon.
2011. okt. 31. 20:09
9/13 anonim válasza:
maga az ecseri út környéke is szép látvány éjszaka :) igaz, hogy az még biztonságos! Budapest én így szeretlek :D
2011. okt. 31. 20:49
10/13 anonim válasza:
Előző..
Ecseri út biztonságos?!Az egyik ismerősömhöz odament FÉNYES NAPPAL egy Cééé...és elkezdte fenyegetni,mutogatta a késeket a zsebében,fenyegette, elvette a telefonját,jött pár haverja,odament a sráchoz,mert érezték,h valami gond van,azoktól is kierőszakolta a telefont,(Akinek kamerás volt)Azzal az indokkal fenyegetőzött,hogy a srác ellopta a huga telóját,ami pont olyan volt mint a srácé,nem tudott elmenekülni,mert szorosan mellette állt és fogta az egyik kezével a srácot.Ez mind nappal a 181-es megállójában...Ennyit a biztonságról meg az Ecseri útról,és azokról az emberekről akik látták mi történik,és nem csináltak semmit(2 napos telefon volt és 50.000)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!