Rossz hogy a III. és IV. Kerület között nincs híd?
És az esztergomi vasútvonal hídja az nem híd? Egyébként meg minek? Autópályás tervek voltak már, az Aquincumi híd kötné össze az M0-át és az új M10-et, természetesen pokoli légszennyezéssel együtt. És vezetnék a sűrűn lakott területeken át, ott, ahonnan Budapest még kaphat friss levegőt és nem fuldoklik állandóan a szmogban. Aztán az M10 folytatódna Szlovákia felé, jönne azon is millióegy zajos, büdös kamion be a III. és a IV. kerületbe, élhetetlen lenne a két kerület érintett része.
Ha megnézed, ma sincs kihasználva a Megyeri-híd, nem elég az neked?
Gondoltam hogy valaki írni fogja.
A Megyeri híd a IV. kerületet Budakalásszal köti össze, bár onnan már nincs messze a III. kerület sem.
De én nem autópályás hídra gondoltam, hanem normális hídra, amin tömegközlekedés is van.
Ilyen híd nem lenne jó?
Az Újpesti vasúti hidat nehogy mondja valaki.
Nem rossz sőt jó.
Gyorsan tönkretenné a Római-part feelingjét.
Autósként pár perc többlet senkit nem érdekel.
Manapság amúgy sem távolságot hanem autóban eltöltött időt mérünk.
Egy-egy rakparti dugóban történő araszolás ideje alatt simán le lehet érni a Balatonig.
Ehhez mérten tökmindegy,hogy 1 vagy 3 kilométerenként vannak hidak.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!