Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegyük fel, a buszon/villamoso...

Tegyük fel, a buszon/villamoson ülsz, észreveszed, hogy pár "rossz arcú" srác odamegy és elkezd kötözködni egy lánnyal. Teszel valamit, ha igen mit ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Felhívnám a 112-t, hogy gárdisták zsidókat vernek a buszon. 2 perc alatt jönne, vagy 20 rendőr.

Ha az igazat mondanám, (hogy kötekednek a cigányok) nem sietnének annyira...

2010. okt. 20. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lehetőség,hogy elkezdenék hangosan sopánkodni,hogy nahát,még ilyet,ezektől már nyugton utazni sem lehet,hátha sikerülne pár embert a rendbontók ellen hangolni.Vagy egyszerűen szólnék a sofőrnek,vagy telefonálnék a rendőrségnek.

Utálom,amikor úgy tesznek az emberek,mintha semmi sem történne!Mert mondjuk,ha csak egy gyenge ember ülne a buszon,akkor még csak megérteném,hogy nem mer beleszólni,de mikor ott vannak egy csomóan,többen ,mint a rendbontók és mégsem csinálnak semmit,még csak rájuk sem szólnak,pedig a sok utas közös erővel azonnal letudná állítani őket.Szánalom!Egyébként az ilyen vadállatok épp azért mernek mindent megengedni maguknak,mert tudják,hogy a úgysem mer beleszólni senki...Sajnos még a legtöbb "férfi"sem :/

Én nő vagyok...

2010. okt. 20. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a csávó egyedül van, a csaj jól néz ki, akk alap, h szólnék a srácnak, h nyugi:)
2010. okt. 20. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ha neked nem jön be a csaj, akkor verjék meg? Vagy mi?
2010. okt. 20. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak, ha nem jön be a csaj, akk nem veretem össze magam... Bántani úgysem bántják, meg nem erőszakolják a csúnyát... Szóval max lelkileg sérül, én meg mehetnék legrosszabb esetben a hullaházba....
2010. okt. 20. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor engem b.szoagtnak nem jön oda senki. :D lehet csúnya vagyok? :D:D:D
2010. okt. 23. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
vagy nem vagyok ott :D
2010. okt. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!