A macskások miért pörögnek be, ha valaki nem szereti a macskákat?

Én azért pörgök be, mert többnyire nem csak nem szeretik a macskát és ennyiben van hagyva, hanem okoskodnak, meg beszólogatnak.
Pl. beszéltem egyik ismerősömmel, rákérdezett, hogy mi volt a macskával mikor orvoshoz vittük, erre a nagyokos beszól, hogy még orvoshoz vinni, lapáttal kéne agyoncsapni az igyen van és hasonló ízetlen "tréfák". Vannak dolgok, amiket én sem szeretek, de azért nem kezdek el ilyenekkel szórakozni, hogy agyon kell verni, meg pusztulna ki az összes.
Azon kívül jellemző még, hogy elkezdik nagy tudományosan kifejteni, hogy a macskák milyenek, meg hogy viselkednek, holott saját bevallásuk szerint nekik nem volt, nincs és nem is lesz macskájuk és utálják őket. Érdekes, akkor honnan tudják mindezt, főleg egy olyannál jobban, akinek meg adott esetben évtizedek óta vannak macskái? Kb. ilyen stílusban és ilyen ésszel nyilvatkoznak, mintha a kutyákra közölnénk, hogy mind kisgyerekek arcát tépi szét csak úgy magától, vagy ha azt mondanánk, hogy a szilvalekvár megfosat mindenkit és slussz.

Én nem pörgök be. Szeretem a macskákat, sőt, imádom, de ha valaki azt mondja, ő nem, hát oké, engem nem zavar.
De amikor azt mondják, hogy ronda, büds, undorító állat (és ezek még a szebb jelzők), akkor ideges leszek. Ha ő nem szereti, az az ő magánügye, én szeretem, szóval ne előttem szapulja.

Imádom a macskákat, nekem is van két benti. Három kutyánk is, azok kint, természetesen. Örököltünk kettőt, azért van ilyen "sok". Tacskók, nem vérebek.
Szomszéddal szoktuk ugratni egymást, mikor átjön, mondja a Férjemnek, hogy tűrheti bent ezt a rusnya dögöt.
Válaszolok rá, náluk meg szoba kutya egy kaukázusi eb.
Na, akkor melyiknek van több szőre? Az ráugrik az asztalra, nincs az az asztalos, aki helyrehozza.
A durva megjegyzéseket én sem birom. Lányaim sem szeretik a cicákat, de elnézik nekem. Már nem laknak itthon, könnyű elnézni. Nekik meg hörcsögük van. Meg nem fognám, de ha nekik az kell, ám legyen. Nem vagyunk egyformák. Hálistennek!

Én macskás vagyok és én is be szoktam "pörögni" de van rá ok mert a legtöbb ember szidja a macskákat meg stb.. és az ember tudja hogy aki nem szereti a macskákat az szidja őket és tényleg akik utálták a macskákat eddig és híresek a történelembe ezek :
Egyes ismert személyek pedig megvetették vagy egyenesen gyűlölték ezeket az állatokat, mint például Nagy Sándor, Julius Caesar, Dzsingisz kán, Bonaparte Napóleon, Hitler vagy Sztálin.
Ezt a wiki-ből idéztem szerintem aki engem kérdez vagy ahogy látja ezek nem túl kedves emberek főleg az utolsó kettő

A kutyásoknak üzenem: www.youtube.com/watch?v=RnrCki4Cmzw
ENNYI! :D Ennyit a kutyájukról...

Mert mind kényszeres elmebetegek, mint mindenki aki valamit túlzásba visz. Az nála szent. Rajongási mánia. Ilyenkor ha te támadod az ő istenségét, azt személyes sértésnek veszi. Ugyanaz, mintha te egy megrögzött rockzene kedvelő vagy, más meg nem és az azt mondja, micsoda igénytelen ordibálós szar ez, akkor többség azt is személyes sértésnek veszi fel. Ez ugyanilyen helyzet.
FAszok az emberek /zömében/. Állatmániásokat én is nagyon utálom. Rühesek, balhások, atkások, állatfekáliások. Nem kell ilyen a környezetembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!