Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A macskások miért pörögnek...

A macskások miért pörögnek be, ha valaki nem szereti a macskákat?

Figyelt kérdés
Én annyira nem szeretem őket, ha ezt megtudja egy macskás, szétdurran az agya. Tényleg nagyon ideges lesz. Azt szokták mondani általában, hogy aki nem szereti őket, biztos gonosz, lelketlen ember. ? . Ezt mégis miből gondolják, vagy miért pörögnek be? Mivel ugye nem kötelező szeretni őket.

2013. márc. 13. 21:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én cicásnak mondanám magam, de a kutyákat is nagyon szeretem! Mindig is volt a háznál kutyus és cica is :) Most már 3 éve két benti cicánk van, kutya nincs most. Pár éve volt két kutyusunk és egy cicánk, de szép életet hagyva maguk mögött öreg korukra itt hagytak minket :( Az egyik kutyusunk megélte a 19 évet, szinte mellette nőttem fel. Három éves voltam mikor hozzánk került :) Mindig szerettem a kutyákat is, de nekem van a macskákban valami ami pótolhatatlan. Macska nélkül nem tudok meglenni. Én sem leszek mérges ha valaki mondogatja, hogy mennyire nem szereti a macskákat. De azokra pöccenek be de nagyon, akik mivel utálják őket akkor bántják is!! Az ilyet nem szeretem! Mindenkinek szíve joga eldönteni melyik állatot szereti, de az hogy valaki csak azért bánt egy állatot mert nem szereti őket.....pl. nálunk a városban ahol lakunk van egy illető aki utálja a macskákat és ezért lövi őket.....még nem derült ki kicsoda. Vagy egyszer sajnos volt alkalmam baráti társaság során összefutni egy sráccal, aki pont azt dicsekedte, hogy este ment kocsival és látott az út szélén egy macskát és direkt kiment az út szélére h elüsse...de nem tudta....szóval én az ilyen emberekre tudok kiakadni!
2013. márc. 14. 12:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Én azért pörgök be, mert többnyire nem csak nem szeretik a macskát és ennyiben van hagyva, hanem okoskodnak, meg beszólogatnak.

Pl. beszéltem egyik ismerősömmel, rákérdezett, hogy mi volt a macskával mikor orvoshoz vittük, erre a nagyokos beszól, hogy még orvoshoz vinni, lapáttal kéne agyoncsapni az igyen van és hasonló ízetlen "tréfák". Vannak dolgok, amiket én sem szeretek, de azért nem kezdek el ilyenekkel szórakozni, hogy agyon kell verni, meg pusztulna ki az összes.

Azon kívül jellemző még, hogy elkezdik nagy tudományosan kifejteni, hogy a macskák milyenek, meg hogy viselkednek, holott saját bevallásuk szerint nekik nem volt, nincs és nem is lesz macskájuk és utálják őket. Érdekes, akkor honnan tudják mindezt, főleg egy olyannál jobban, akinek meg adott esetben évtizedek óta vannak macskái? Kb. ilyen stílusban és ilyen ésszel nyilvatkoznak, mintha a kutyákra közölnénk, hogy mind kisgyerekek arcát tépi szét csak úgy magától, vagy ha azt mondanánk, hogy a szilvalekvár megfosat mindenkit és slussz.

2013. márc. 14. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok. Ha nem szereti leszarom. De ne akarjon már felvilágosítani arról, hogy milyenek azok az állatok, akikkel évek óta együtt élek, mikor neki nincs és nem is volt sose, mert nem szereti. Meg ne várja el, hogy díjazzam, ha azon poénkodik, hogy milyen nagyon jó lenne agyoncsapni őket.
2013. márc. 14. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Olvastam amit írtál. Igen egyetértek veled, sokan úgy ítélkeznek és mondanak véleményt, hogy közben pl. sosem volt macskájuk vagy éppen kutyájuk. Még gimis koromban volt egy cicám és lényeg,hogy valakik befogták. De sajnos meg is verték és egy hét mulva jött haza betegen....elvittük állatorvoshoz az ütés miatt vérlebenye is volt ami kifakadt neki. Szóval mikor eltünt csak bőgtem és tudtam h él és valaki befogta. És pont akkor lett volna szükségem a két barátnőm támogatására...de leszar.ák mit érzek és csak azt kaptam, hogy jaj csak egy macska meg túléli meg hazajön ha nem akkor lesz másik macskám....és teljesen hidegen hagyta őket semmi jó szót nem kaptam és még együttérzést sem! Aztán főleg mikor hazajött a cicánk és kezelés után otthon lábadozott ügye barátnőimmel találkoztam és meséltem a bánatomat meg hogy hál égnek hazajött...egyik barátnőm meg beszólt, hogy jajj csak egy macska és ha nem jött volna haza akkor is az utcákon van egy csomó....Én mérges lettem és mondtam neki, hogy igen? van egy csomó? akkor lécci mutassál már rá valamelyik utcai macskára amilyen az enyém! mivel minden macskából csak egy van és nem lehet pótolni! Összevesztünk aztán kibékültünk, na egy idő után meg barátnőm kapott egy kiskutyát és elkapott valami súlyos betegséget és bent kellett tartani állatorvosnál. Na bőgve jött át hozzám a barátnőm és elmondta h mi van a kutyájával és csak sírt és a kutyáról beszélt hogy milyen fontos neki...természetesen mivel nem olyan ember vagyok én kizártam azt amit ő csinált velem és vigasztaltam nyugtattam és beszélgettem vele a kutyájáról.....pedig mondhattam volna neki azt is ahogy ő fogalmazta volna "csak egy kutya és lesz másik".......
2013. márc. 14. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pörgök be. Szeretem a macskákat, sőt, imádom, de ha valaki azt mondja, ő nem, hát oké, engem nem zavar.

De amikor azt mondják, hogy ronda, büds, undorító állat (és ezek még a szebb jelzők), akkor ideges leszek. Ha ő nem szereti, az az ő magánügye, én szeretem, szóval ne előttem szapulja.

2013. márc. 14. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Imádom a macskákat, nekem is van két benti. Három kutyánk is, azok kint, természetesen. Örököltünk kettőt, azért van ilyen "sok". Tacskók, nem vérebek.

Szomszéddal szoktuk ugratni egymást, mikor átjön, mondja a Férjemnek, hogy tűrheti bent ezt a rusnya dögöt.

Válaszolok rá, náluk meg szoba kutya egy kaukázusi eb.

Na, akkor melyiknek van több szőre? Az ráugrik az asztalra, nincs az az asztalos, aki helyrehozza.

A durva megjegyzéseket én sem birom. Lányaim sem szeretik a cicákat, de elnézik nekem. Már nem laknak itthon, könnyű elnézni. Nekik meg hörcsögük van. Meg nem fognám, de ha nekik az kell, ám legyen. Nem vagyunk egyformák. Hálistennek!

2013. márc. 14. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
Én csak nem értem, hogy nem lehet szeretni az ilyen cuki teremtményeket. :) Úgy gondolom, a macskák hiába önfejűbbek, pont ezért okosabbak mint a kutyák. Nem hagyják magukat hülyére venni. :D A kutyákkal sincs bajom, de a macskák stílusa jobban bejön. 18/F
2013. márc. 17. 04:31
 18/21 anonim válasza:

Én macskás vagyok és én is be szoktam "pörögni" de van rá ok mert a legtöbb ember szidja a macskákat meg stb.. és az ember tudja hogy aki nem szereti a macskákat az szidja őket és tényleg akik utálták a macskákat eddig és híresek a történelembe ezek :

Egyes ismert személyek pedig megvetették vagy egyenesen gyűlölték ezeket az állatokat, mint például Nagy Sándor, Julius Caesar, Dzsingisz kán, Bonaparte Napóleon, Hitler vagy Sztálin.

Ezt a wiki-ből idéztem szerintem aki engem kérdez vagy ahogy látja ezek nem túl kedves emberek főleg az utolsó kettő

2013. márc. 28. 10:40
 19/21 anonim ***** válasza:

A kutyásoknak üzenem: www.youtube.com/watch?v=RnrCki4Cmzw

ENNYI! :D Ennyit a kutyájukról...

2013. márc. 28. 21:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert mind kényszeres elmebetegek, mint mindenki aki valamit túlzásba visz. Az nála szent. Rajongási mánia. Ilyenkor ha te támadod az ő istenségét, azt személyes sértésnek veszi. Ugyanaz, mintha te egy megrögzött rockzene kedvelő vagy, más meg nem és az azt mondja, micsoda igénytelen ordibálós szar ez, akkor többség azt is személyes sértésnek veszi fel. Ez ugyanilyen helyzet.

FAszok az emberek /zömében/. Állatmániásokat én is nagyon utálom. Rühesek, balhások, atkások, állatfekáliások. Nem kell ilyen a környezetembe!

2013. ápr. 9. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!