Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aki a macskákat szereti az a...

Aki a macskákat szereti az a sárkányokat is?

Figyelt kérdés

Bátorkodom megemlíteni, hogy ez a sárkány olyan mint egy macs! :)

Én macskás vagyok a való életben... De szívesen összebarátkoznék egy sárkánnyal... ha mód adódna rá.

(részlet)

http://www.youtube.com/watch?v=9DoQA738oaU

2013. márc. 9. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Szeretem a macskákat, sárkánnyal viszont még sosem találkoztam, és nagyon nagy valószínűséggel nem is léteznek ugye :) Hacsak nem a komodói, de az más tészta. Egyébként nincs bajom a sárkányos sztorikkal, szeretem a meséket, fantasyt, és némelyikben megfordulnak a sárkányok is. Egyetlen egy lényt nem szeretek, az a pók. Kicsi, nagy, létező vagy kitalált, 6 mm-es vagy 6 m-es... más lényeket kifejezetten szeretek (krokodil, cápa, farkas, kutya, macska, vámpír, vérfarkas, szellem, zombi, varázsló), sok meg közömbös. Mint látható, valós és kitalált lények egyaránt szerepelnek most itt, mielőtt valaki félreértené esetleg és azt hinné, hiszek egyes felsorolt lények létezésében :)
2013. márc. 9. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Határozottan nem. Nagyon sokan szeretik a macskákat, biztos van köztük legalább egy olyan, aki valamiért határozottan nem szereti a sárkányokat.

Pl. én is macskás vagyok. Ha azt kérdeznéd, hogy melyik fantasy lény a kedvencem, akkor a szphinxet mondanám. Ha olyan kell, amelyik "teljesen állat", akkor pedig sokkal inkább tetszik pl. a főnix.

Amúgy nincs semmi baj sárkány-szeretéssel, de ez csak újabban divat. Szerintem a kínai-japán-koreai kultúrából a mangákon/animéken keresztül jött be. Régen a népmesékben mindig a sárkány volt a főellenség.

2013. márc. 9. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Imádom a macskákat, de a hüllőfélék minden fajtájától viszolygok, valamiért fizikai undort érzek tőlük és szerintem a sárkány is a hüllőfélékhez tartozik, legalább is, arra emlékeztet.Persze Süsü némileg kivétel, mivel plüss.
2013. márc. 9. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg a videót! :D
2013. márc. 9. 16:10
 5/8 x) ***** válasza:

Azt még elviselem, hogy néha takarítani kell a macskám után meg összeszőrözi a kanapét, de azért ez egy sárkány esetében elég bonyolult lenne... képzeld csak el, hogy a 2 kilós pikkelyeket szedegeted össze. :D Meg hát a szomszédok se nagyon örülnének ha egy több tonnás sárkány szaladgálna a lépcsőházban...

De ettől függetlenül menő lehet minden nap sárkányháton menni a melóba. :D

2013. márc. 9. 16:19
 6/8 anonim válasza:
Nem, a macskák aranyosak, puhák és melegek, odabújnak és dorombolnak. A sárkány ezzel szemben batárnagyra megnő és ha olyanja van, leégeti a házat. A macska csak szétszedi a kanapét, és sosem repül el.
2013. márc. 9. 17:15
 7/8 Christian Death ***** válasza:
0%
Csereld le a macskadat kutyara, es nem kell sarkanyt testornek tartanod, szerez pl. egy rotwailert az majd el is intezi még aznap a macskadat, és bekovetkezik a nyugalom a haznal.
2013. márc. 10. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer neked is lesz anyósod. Barátkozhatsz vele :D
2013. márc. 24. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!