Aki a macskákat szereti az a sárkányokat is?
Bátorkodom megemlíteni, hogy ez a sárkány olyan mint egy macs! :)
Én macskás vagyok a való életben... De szívesen összebarátkoznék egy sárkánnyal... ha mód adódna rá.
(részlet)
http://www.youtube.com/watch?v=9DoQA738oaU
Határozottan nem. Nagyon sokan szeretik a macskákat, biztos van köztük legalább egy olyan, aki valamiért határozottan nem szereti a sárkányokat.
Pl. én is macskás vagyok. Ha azt kérdeznéd, hogy melyik fantasy lény a kedvencem, akkor a szphinxet mondanám. Ha olyan kell, amelyik "teljesen állat", akkor pedig sokkal inkább tetszik pl. a főnix.
Amúgy nincs semmi baj sárkány-szeretéssel, de ez csak újabban divat. Szerintem a kínai-japán-koreai kultúrából a mangákon/animéken keresztül jött be. Régen a népmesékben mindig a sárkány volt a főellenség.
Azt még elviselem, hogy néha takarítani kell a macskám után meg összeszőrözi a kanapét, de azért ez egy sárkány esetében elég bonyolult lenne... képzeld csak el, hogy a 2 kilós pikkelyeket szedegeted össze. :D Meg hát a szomszédok se nagyon örülnének ha egy több tonnás sárkány szaladgálna a lépcsőházban...
De ettől függetlenül menő lehet minden nap sárkányháton menni a melóba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!