Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiú a macskákat szereti egy lány pedig a kutyákat?

Figyelt kérdés
Az nem b*zis ha a fiú macskázik?? vagy csak én látom rosszúl?
2010. jún. 8. 23:10
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%

Már miért lenne b*zis?

A cicák is aranyosak nem csak a kutyák :) Én mind a kettőt szeretem, nincs az megszabva hogy melyik fiús melyik lányos.

Ha a fiú a macskát, a lány pedig kutyát szereti,akkor mindkettőt kell tartani,szomszédoméknál is úgy van :) Igenis lehet kutya és macska között erős barátság!!! :):)

2010. jún. 8. 23:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez már megint micsoda hülyeség? Mindenki olyan állatot szeret, amilyet akar. És mi köze ennek a családi kapcsolatokhoz? (csak mert eredetileg ott volt - ha esetleg átraknák máshova)
2010. jún. 8. 23:16
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Úristen a férjem bu.zi lenne?
2010. jún. 8. 23:17
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Hát nagyon rosszul látod. Az állatszeretet nem cimkézhető. Csodálatos macskák voltak, vannak ugyanúgy kutyák is.
2010. jún. 8. 23:22
 5/26 anonim ***** válasza:
95%

a macskák egyáltalán nem lányos állatok. az enyém inkább egy pitbullra hasonlít viselkedésben...

egyébként meg hülye kérdés --

2010. jún. 8. 23:25
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, totál b, jaj menjél már a tudod hova...

Komolyan ekkora baromságot. Én fiú vagyok és nem szeretem a macskákat, pláne nem ha valaki lakásban tartja, de ennek semmi köze ahhoz, hogy fiú vagyok. Komolyan elegem van már az ilyen korlátolt emberekből. Nekem még azt is meg akarják magyarázni, hogy ne igyak mentes ásványvizet, mert b-s. Hát nehogy már azért mert férfinak születtem és vannak ilyen hozzád fogható g-k akik megmondják nekem mi a b-s, majd aszerint élek, hogy szerinted mit kell szeretnie egy fiúnak. Majd mond meg a homároknak, hogy a f-t szeretni b-s! A nemi orentáció rohadtul de nem az ilyen semmiségeken múlik. Meglátszik, hogy te is olyan családból jössz, ahol nem gyerekeket nevelnek, hanem kisfiúkat meg kislányokat. Mond meg anyádéknak gratulálok az elcs*szett csemetéjükhöz.

2010. jún. 8. 23:31
 7/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy meg mertem kérdezni ami engem érdekelt:(

Azért köszönöm a válaszokat ezek szerint én láttam rosszúl de tényleg annak tünt nekem.

Első, jó érvet adtál hogy miért látod úgy ahogy.

utolsó megnevettettél:D:D lehet kutyás egy macska is:D:D

8/26 anonim ***** válasza:
71%
Én lány vagyok és mindkettőt szeretem. Nagyon jó ha egy fiú legalább egy állatot szeret. Mindegy mi az. Nem b*zis. A macska különben is egy kemény kis állat, igazi ragadozó, komoly, harcos, öntudatos. A kutya ahhoz képes kis kedves szőrmók szóval nem értem miért lenne b*zis.
 9/26 A kérdező kommentje:
Lécci ezen ne idegesítsd magad :) nem azért írtam ki a kérdést hanem azért mert kiváncsi voltam rá hogy a többi ember hogyan látja ezt. De ha eleged van az ilyan kérdésekből akkor miért nyitod meg a kérdésemet?
2010. jún. 8. 23:34
 10/26 anonim ***** válasza:
72%

37 éves vagyok, és fiú. Erőteljesen hetero. Ennek ellenére :) az alábbi állatok a kedvenceim:

- Macskák, és ált. a macskafélék. (Sőt, magam is macska vagyok valamelyest. Similis simili gaudet.)

- Denevérek

- Kígyók

- Gyíkok

- Békák

- Kecskék

- Csótányok (konyhai. (A kis barna.) Svábom (a nagy fekete) sajnos nincs.)

- Pókok (koronás keresztes, szongáriai cselő, stb.)

- Halak (ponty, compó, keszegfélék stb., de az akváriumban szokásos pl. fogaspontyfélékkel is jóban vagyok)

2010. jún. 8. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!