Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiú a macskákat szereti egy lány pedig a kutyákat?

Figyelt kérdés
Az nem b*zis ha a fiú macskázik?? vagy csak én látom rosszúl?
2010. jún. 8. 23:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja. A kenguruk és a nyulak kimaradtak.
2010. jún. 8. 23:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem b.zis természetesen, de nem hülyeség amúgy a kérdés, a macskákat én inkább a lányokhoz kötöm, nem tudom, miért. Van egy ismerősöm, 100 kilós izompacsirta, a múltkor megláttam, hogy egy fehér cicát szeretget. Furcsa látvány volt, de aranyos. :)

Tudom, tudom, nem lehet nemekhez kötni az állatokat, stb., csak ez az eset jutott eszembe a kérdésről.

2010. jún. 8. 23:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A macska egy nagyon mókás állat.

Gondolj a Garfieldra! :D

2010. jún. 8. 23:48
 14/26 A kérdező kommentje:
Lehet picit durva megfogalmazás volt a b*zis... látom hogy sokaknak nem tetszett. Akkor inkább úgy mondanám ha átfogalmazhatnám hogy inkább a macskákat kötöm a lányokhoz mert puha kis állatok sokkal kissebbek mint a kutyák általában a kutyákat vizsont a fiúkhoz kötném mert erősek mert megvédenek ha kell harcolnak ha kell. én így érzem
2010. jún. 8. 23:50
 15/26 anonim válasza:
100%

no hát az én macskám igazi harcias teremtés, nem ilyen kis édi szőrmók, akit kedvünkre nyúzhatunk :D és komolyan néha félek tőle olyan vad, de persze csak játékból, mindig leskelődik utánam :D de én így szeretem, tetszik, hogy van személyisége

a barátom nem is szereti épp ezért, csak azokat amelyikek nem ilyen vadak :D de a saját macskáját imádja..

és szerintem sem b.zis

2010. jún. 8. 23:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Az, hogy mindketten szeretik az állatokat, és ez jó pont. Ráadásul megnyugtató, hogy nem vizilovat és aligátort akarnak tartani a lakásban.

Hogy a macskázás minek a bázisa lenne, arról sejtelmem sincs.

2010. jún. 9. 00:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
az én pasim nagyon macska mániás.imádja a cicákat.miért lenne b...?nekem az a jó,ha egy pasi szereti állatokat és nem irtozik tőlunk.
2010. jún. 9. 00:51
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem van kutyám és macskám is biztos ezért vagyok biszex...

Mindig is kerestem az okát, de most már tudom! :DDDD

Egyébként nem kevésbé férfias dolog ha egy pasi macskát tart vagy a macskákat szereti ettől még nem tűnik gyenge embernek.

A kutya pedig... hát nyilván nem a kis yorki féle minidíszkutyákra kell gondolni, hanem a nagyobbakra.

Szerintem az is teljesen átlagos dolog.

2010. jún. 9. 01:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Szóba sem állok olyan férfivel, aki nem szereti a macskát, szóval egész életemben szingli maradok? :)
2010. jún. 9. 02:14
 20/26 A kérdező kommentje:

utolsó, remélem higy nem :)

Köszönöm a válaszokat:)

2010. jún. 9. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!