Mi a véleményetek arról ha egy fiú a macskákat szereti egy lány pedig a kutyákat?
Nem b.zis természetesen, de nem hülyeség amúgy a kérdés, a macskákat én inkább a lányokhoz kötöm, nem tudom, miért. Van egy ismerősöm, 100 kilós izompacsirta, a múltkor megláttam, hogy egy fehér cicát szeretget. Furcsa látvány volt, de aranyos. :)
Tudom, tudom, nem lehet nemekhez kötni az állatokat, stb., csak ez az eset jutott eszembe a kérdésről.
A macska egy nagyon mókás állat.
Gondolj a Garfieldra! :D
no hát az én macskám igazi harcias teremtés, nem ilyen kis édi szőrmók, akit kedvünkre nyúzhatunk :D és komolyan néha félek tőle olyan vad, de persze csak játékból, mindig leskelődik utánam :D de én így szeretem, tetszik, hogy van személyisége
a barátom nem is szereti épp ezért, csak azokat amelyikek nem ilyen vadak :D de a saját macskáját imádja..
és szerintem sem b.zis
Az, hogy mindketten szeretik az állatokat, és ez jó pont. Ráadásul megnyugtató, hogy nem vizilovat és aligátort akarnak tartani a lakásban.
Hogy a macskázás minek a bázisa lenne, arról sejtelmem sincs.
Nekem van kutyám és macskám is biztos ezért vagyok biszex...
Mindig is kerestem az okát, de most már tudom! :DDDD
Egyébként nem kevésbé férfias dolog ha egy pasi macskát tart vagy a macskákat szereti ettől még nem tűnik gyenge embernek.
A kutya pedig... hát nyilván nem a kis yorki féle minidíszkutyákra kell gondolni, hanem a nagyobbakra.
Szerintem az is teljesen átlagos dolog.
utolsó, remélem higy nem :)
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!