Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A macskások miért pörögnek...

A macskások miért pörögnek be, ha valaki nem szereti a macskákat?

Figyelt kérdés
Én annyira nem szeretem őket, ha ezt megtudja egy macskás, szétdurran az agya. Tényleg nagyon ideges lesz. Azt szokták mondani általában, hogy aki nem szereti őket, biztos gonosz, lelketlen ember. ? . Ezt mégis miből gondolják, vagy miért pörögnek be? Mivel ugye nem kötelező szeretni őket.

2013. márc. 13. 21:23
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Én egyébként azt nem szeretem bennük, hogy öntörvényűek. Azt, amit sok macskás felhoz, hogy ez mennyire jó tulajdonságuk. Jobban kijövök a kutyákkal, akik hallgatnak, úgy érzem, velük lehet kommunikálni, és hálásabb állatok. Nyilván a macskát sem lököm el magamtól, ha odabújik dorombolva, de értitek mire gondolok.
2013. márc. 13. 21:26
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy tényleg nagyon jó kérdés. Én is macskás vagyok és én is mindig bepörgök, ha találkozok egy anti-macskással. Fogalmam sincs, hogy miért :D
2013. márc. 13. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden csoportban vannak zakkantak. A macskások között is, a kutyások között is (rád sütik, hogy egy fóbiás idegbeteg barom vagy, ha udvariasan szólsz hogy a kutyát nem a bölcsi kapujában kellene sz.ratni), de néhány anyuka is vérig sértődik, ha az (amúgy elhízott, nagyfejú bamba) gyereke sikoltozva rohangászik a boltban és te nem mondod mosolyogva, hogy de egy bájos kis angyalka, egy kis szépségkirálynő.

Hagyd a fenébe, aki akarja, annak durranjon szét a feje.

2013. márc. 13. 21:33
 4/21 anonim ***** válasza:
59%

Én nem pörgök be.

Azt viszont nem szeretem, amikor szapulják őket alaptalanul. Egy macska igenis tud ragaszkodni.

2013. márc. 13. 21:39
 5/21 anonim ***** válasza:
11%

A kutyások is. Valami híresség pl. mondta, hogy "Kutya nélkül lehet élni, de minek?" Na, most akkor én lőjem főbe magam, mert nekem nincs?:-)

Mindig vannak olyanok, akik nem látják be, hogy amit vagy akit ők szeretnek, azt a másik ember nem kedveli vagy hidegen hagyja. Egyszerűen el kéne fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.

2013. márc. 13. 22:56
 6/21 anonim ***** válasza:

a volt fonokom utalja a macskakat, es meg is mondja mindenkinek, ha macskas, ha nem, hogy szerinte undorito szokas tartani macskat, mert az almos labukkal felmennek az asztalra meg egyeb higieniai problemakat szokott felsorolni. szoval szerintem azt gondoljak, hogy eliteli a nem macskas a macskasokat es ezert porognek be.

egyebkent a macskak szoszerint megfertoznek a szeretetukkel, olyan anyagot bocsajt ki, amitol, ha egyutt elsz vele sokkal toleransabb leszel vele, es meg is szereted.

2013. márc. 13. 23:03
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, akkor én totál immúnis vagyok. :D Együtt élek barátom macskájával, de még így is k*rvára fel tud idegesíteni, mikor lopkod, vagy a szokásos hülyeségeit csinálja. A "kedvencem" az, mikor kimegyek mosdóba, visszajövök és a macska a helyemen fekszik a kanapén, aztán fel van háborodva, mikor vissza szeretnék ülni. Soha a büdös életben nem fogom engedni, hogy pl. a hálószobába bejöjjön, vagy a konyhába. Az asztalra mászást is csak azért nézem el neki, mert a dohányzón nem eszik az ember, ahol eszünk, oda meg nem mehet egyáltalán.
2013. márc. 14. 05:16
 8/21 Márciuska ***** válasza:
100%
Normális macskás nem attól pörög be, ha valaki nem szereti a macskákat. Mindenkinek szíve joga, hogy azt szeresse, amit akar, macskát, kutyát, vagy tengerimalacot, engem ez sosem zavart. Attól pörög be egy macskás, ha valaki piszkosul ócsárolja a macskákat a füle hallatára, vagy gonoszul bánik velük. Egy kutyás sem szeretné hallani, amint valaki a kutyákat szidja és elmondja mindenféle szörnyetegeknek, vagy látni, hogy megrugdosnak egy kutyát. A tengerimalacosnak meg az esik rosszul, ha valaki a tengerimalacokat undorító féregnek nevezi. Azt szeretsz vagy nem szeretsz, amit akarsz, és ezt nyugodtan nyilváníts is ki. Ha nem durván és sértőn teszed, és nem bántod a macskákat, szerintem nem sértődhet meg rajta a macskás. Én legalábbis nem sértődnék meg.
2013. márc. 14. 09:03
 9/21 anonim ***** válasza:
Sok defektes ember van,macskások között is,meg nem macskások között is,szóval ez ilyen dolog.
2013. márc. 14. 10:04
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a macskákat, de nem érdekel, ha a másik ember nem. Jelenleg amúgy sincs macskánk már vagy 5 éve.
2013. márc. 14. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!