Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért fáj átadni az időseknek...

Miért fáj átadni az időseknek e helyet?

Figyelt kérdés

Múltkor a 78 éves Nagymamámmal utaztam a buszon. Nem rozzant, nem jár bottal, de látszik rajta, hogy öreg, és én tudom, hogy nem tud állni sokat, csontritkulása van. Fáj neki. És a tömött buszon egyetlen egy fiatal sem akadt, aki átadta volna neki a helyet! Ő meg nem az a típus, aki beszólna, nagyon aranyos, hát inkább szenvedett.

Itt is csupa olyan hozzászólást olvasok, hogy "nem azért fizetek többet, hogy még ők üljenek le" stb. Ennyi együttérzés sincs már az emberekben? Hozzáteszem, 8-10 éves gyerekeknek ugyanezek simán átadják a helyet, pedig ők tudnának állni.

Én vagyok az egyetlen, akit ez bánt?

2009. szept. 13. 09:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi a fszmnak élnek olyan sokáig? Ingyenélő követelőző banda. Tessék szépen időben elhalálozni.
2019. nov. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!