Pakisztanban mi a jellemzo (oltozkodes, szokasok, hagyomanyok) es foleg a hazasaggi szokasok erdekelnek mivel hoza fogok meni egy pakisztani fiuhoz. Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 16:35
1/13 anonim válasza:
Itt nem hiszem, hogy meg tudnák válaszolni a kérdésed, de mindenképp nézz utána máshol még az esküvő előtt mindennek.
2/13 anonim válasza:
Érdekelnek a szokások, ez oké.
De, pl, ha nekem lenne egy pakisztáni barátnőm, amit erősen kétlek, akkor alapvető lenne, hogy "kikérdezem" a kultúrájukról.
Ez így lenne egy ír, egy Lengyel vagy egy akármilyen más nemzetiségű Nőnél esetemben.
Mondjuk, engem egyébként is érdeklnek ilyen dolgok.
Ti nem beszélgettek ilyesmikről? Elég fura, hogy a házasság környékén kezdesz agyalni a Párod nemzeti szokásain.
3/13 anonim válasza:
Az arabok szokásairól, ugye, hallottál. Na, a pakisztániak (szintén muszlimok, csak vadabbak), még rátesznek egy lapáttal. Addig menekülj, amig tudsz...
4/13 mustafa33 válasza:
A harmadik jól mondja, nem vicc. És nem vicből ott bujkál minden kajdás.
5/13 mustafa33 válasza:
Egyébbként egy cigány hogy tetszik? És egy muszlim? És egy muszlim cigány? Mert kábé azok.
6/13 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj "Mustafa" vagy ki vagy de szerintem nagyobb cigány vagy te mint egy paki!!!
7/13 mustafa33 válasza:
Te meg egy beszari senkiházi vagy, ha nicknevet sem mersz válalni.
9/13 anonim válasza:
Nem vagyok beszari....most adjak meg valami kamunevet mint te? Jo...meglesz...
10/13 anonim válasza:
Na itt a nevem most boldog vagy?? Ès most nem mindegy hogy nèvvel vagy nèvtelenül az e a vèlemènyem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!