Mi a véleményetek? Ti ha ilyet csináltok, miért?
Igen,ezt múltkor észre vettem magamon,néztem egy férfit(tánctanárom) ő vissza mosolygott 10 máspdpercig kb.én meg csak néztem olyan komolyan rá,és nem mosolyogtam,pedig nagyon örültem hogy szemkontaktust tartott velem.
én magam sem értem miért volt,hiszen örültem neki.....
:D Köszi,hogy írtál.
Nekem pedig egy másik ember csinálja ugyanezt, nem mondanám,hogy zavar,mert mindenhol megtalál,lehetek bárhol, a tekintete az rajtam van, keresi a szemkontaktust,de nem mosolyog,visszaszoktam rá nézni,így szemezünk, addig amíg engedem,már leszokom venni egy időután,mert félek,hogy bekészül szólni:D. Olyan komolyan néz,mintha flegma(?) lenne, de nem az,van olyan aranyos tekintete,meg most először láttam ilyen komolynak..:D.
Fogalmam sincs miért csinálja, nem is ismer,de engem teljesen összezavar ezzel.:/
juj kérdező velem ugyan ez van! csak én ismerem a srácot pár hete, együtt dolgozunk, és akárhányszor odanézek tuti engem néz, de ha odanézek akkor csak nagy komolyan néz vissza :D
mostanában már nézünk egymásra nagy komolyan, a vicc hogy egyikünk sem esik zavarba, képesek vagyunk nézni a másikat perceken keresztül... de olyan jó érzés, ki tudja miért
:S
De igazából neki barátnője is van.
Szóval mivel így néz,ez nem flört számára, és számomra sem(nekem nem Ő kell:D.) De mégis a tekintete megnyugtat,és mikor végig néz egy bizonyos tömegen,végighúzza a tekintetét,végignéz (akkor még nem tudja,hogy ott vagyok) azon a tömegen is amiben én állok,és megakad a tekintete rajtam, majd átvándorol,arra akivel kommunikálok,majd vissza rám,szemez velem,lekapom a tekintetem, akkor végig néz pl: barátnőmön,utána megint rám,és míg nincs dolga,tartja,egy pillanatra sem jön zavarba,nem érzi kínosnak,hogy észreveszem,hogy pásztázza pl: barátnőim 'testét' is,azaz,hogy végig néz rajtuk de olyan lassú tempóba,cipőt,ruhát,kezet,lábat,szemet,mindent:D.
Neki ez teljesen normális így:D
Ilyen emberrel még nem találtam,olyan kíváncsinak tűnik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!