Más családokban is szokás hogy úgy spórolnak hogy hazavisznek amennyi szalvétát cukrot sót tudnak a mekiből meg a starsbuckból? Cikinek éreznéd ha a párod családja mindig felpakolna ilyen helyen?
Így nem lehet spórolni. Úgy lehet spórolni, hogy nem a mekiben eszel hanem otthon főzöl. Én nagyon cikinek érezném és nem szívesen mennék velük ilyen helyre ezek után. Minek szalvétát lopni? Otthon ha nincsenek vendégek, eszel és utána megmosod a szád, meg van oldva. Szalvétát lopni... valószínű ha rozsdás szögek lennének kirakva abból is vinne, csak mert ingyen van, nagyon gáz.
Az energia amit a kicsinyes lopásra fordítanak nagyobb mint a haszon a végén. Bevallom, 10 évesen én is elhoztam egy étteremből egy cukrot mert nagyon szép volt a csomagolása, nemrég találtam meg a szekrényben. De ebből nem kell sportot űzni.
Amint már írták,ez nem spórolás,ha spórolnának,nem járnának ilyen helyre.
Abban is igaza volt viszont valakinek,hogy ezek a helyek elég drágák,szóval emiatt (még ha sokan is csinálják ezt) nem fognak csődbe menni,mert ezek azért belekalkulálják az árakba. De az már igenis lopásnak számít,ha csak úgy bemegy,nem vesz semmit,elcsen pár cukrot,sót,szalvétát aztán angolosan távozik. A ruházkodáshoz meg annyit,ha nincs pénzük új ruhára,osszák be a régit vagy vásároljanak turkálóból. Elég illetlen dolog,hogy más abban a tudatban veszi meg utánuk azt a ruhadarabot,hogy új,közben meg már használták.
A kérdésre válaszolva: ezt már cikinek érezném,biztos nem mennék velük ilyen helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!