Más családokban is szokás hogy úgy spórolnak hogy hazavisznek amennyi szalvétát cukrot sót tudnak a mekiből meg a starsbuckból? Cikinek éreznéd ha a párod családja mindig felpakolna ilyen helyen?
nem, más családoknál ha spórolni akarnak, akkor nem járnak mekibe és starbucksba!
Igen cikinek érezném, ha az ismerettségemből ezt bárki megjátszaná, mivel azt jelenti nem tud nyilvános helyen viselkedni. Valószínű nem is mennék vele többé ilyen helyre!
Szalvétát nem használunk. A só nem drága. Cukorból meg nem használunk sokat.
De ha mindebből tonnaszám fogyna nálunk, AKKOR SEM LOPNÉK.
Párod családja ritka undorító szokással rendelkezik.
Nem c tipusuak anyuka pl tanárnő. Özvegy nincs sok pénzük hitelük van de ciki az ilyesmi nem? És mikor páromnak szóba hoztam azt mondta ingyen van azért van kitéve hogy bármennyit vehess. Amúgy nem érdekelne csak mások is látják.
Meg ikeában másokat is láttam régebben hogy vitték haza a cukrot meg a teafiltereket meg mindig látom azt is hogy az ingyen kártyával iható kávé helyett üdítőt töltenek jó sokszor egymás után és a biztonsági őr nem szól gondolom mert jól öltózettek vagy nem tudom. Mi is voltunk most a 390 es akcióban ott és ott is megszedték magukat. De ezek párszáz ftos tételek nem?
Ezért vannak külföldön felkészülve a magyar nyelvből: Ne lopj!
Ciki?...Nem, szánalom.
Hát ez nagyon ciki..
Könyörgöm, pár száz ft-on így spórolni?? Nem kell sok sót meg cukrot használni, úgyis egészségtelen! Pláne nem kell mekibe járni, ha nincs pénz 1 kg sóra meg cukorra..
Istenem, milyen emberek vannak...
Kérdező, ha a párod szerint is ez így oké, akkor a helyedben most lelépnék, mert 10 év múlva is ezt fogja csinálni. A helyedben égne a pofámról a bőr és nem mernék elmenni vele semerre.. (tapasztalat, apám 3 éven át csinálta ezt, nem mertem vele elmenni sehova)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!