Szokott veletek olyan történni, hogy belebámulnak a "pofátokba"?
Engem már nagyon idegesít, mert olyan mintha ismernének, de amolyan rossz módon.Én pedig nem értem, hogy miért bámulnak!Nem is ismerem őket, nem vagyok agyonsminkelve, csuriba összefogom a hajam, nem vagyok dagadt se iszonyat vékony úgyhogy nem értem!Rossz kedvem lesz tőle.
23/L
Egy időben én is azt hittem hogy mindenki bámul, és éreztem olyan szarul meg szorongónak magam, hogy ihaj.
Aztán anyám mondta, hogy : "De hát hadd nézzen, hát azért van a szeme!" És én is rájöttem, főleg mióta Pesten élek, próbálom nem nézni az embereket, hogy ne érezzék provokációnak, vagy erre reagálva ne hozzanak zavarba. De ez meg egyfajta elidegenedés, és őszintén szólva olyan rossz, hogy nem lehet úgy ránézni embertársainkra, hogy valaki zavarba ne jöjjön, provokációnak vegye, vagy félre ne értse (már ha más nemű). 27/L
Csúnya nem vagyok szerencsére, az viszont lehet, hogy különleges az arcom, mert 23 évesen is 16-nak néznek:D
Bámulni meg nem szoktam senkit, a szemem sarkából veszem észre, hogy nagyon néznek.
szija!
sajnos én is áldozata vagyok a tömegbámulásnak xD. Kb senkire sem nézek csak előre, ha utcán megyek, ha metrón, buszon, villamoson akkor meg magamelé vagy le. Nem vagyok hétköznapi jelenség, így megszoktam, csak amikor néznek, és azt hiszem, hogy sokkot fog kapni az illető, na azt nem szeretem. :/ Nem vagyok szép, inkább nagyon csúnya, lehet ezért néznek, és hozzá jön a színes hajam, piercingjeim... :D "Kedves" látvány vagyok. :D
Persze, nézzen, de nem szeretem ha BÁMUL. Azért van különbmség.. Elmész mellette, ok, megnéz, rádnéz, de hogy utánadbámul elkerekedett szemekkel, hogy "Jéééééé eeeez miiiii?" azt nagyon nem szeretem. Mintha nem ember lennék... :S
De biztos jól néznél ki 20cm-essel :D :P (vicc volt persze)
kérdésre válaszolva, szokott ilyen történni, de általában nem veszem észre, mert én csak előre nézek, gyakran azt se veszem észre, ha az utca túloldalán köszönnek nekem, gyakran van olyan, hogy mondják nekem: "láttalak, intettem neked, de nem vettél észre..."
Meg olyan is, hogy valami összejövetel után barátok mondják: "ez vagy az a pasi jól megnézett magának..." én meg semmit se tudok belőle xD
:D Ezt Én is szoktam csinálni! Inkább nem is nézek sehova, csak előre, de a szemem sarkából észreveszem, hogy csúnyán néznek:P
Köszi a választ:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!