Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 3 éves kislányt vinnétek...

3 éves kislányt vinnétek temetésre?

Figyelt kérdés
A férjem nagymamája meghalt és gondolkozunk azon, hogy a kislányunkat vigyük-e.. Én elég kicsinek gondolom még, nem tudom, ebben az életkorban mennyit fognak fel belőle..

ma 08:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Az én lányom 5 éves volt, amikor az első nagyszülő meghalt. Óvodában volt, nem vittük el.
ma 08:44
 2/17 anonim válasza:
89%
Apám temetésére nem volt segítségünk, én sem hagyhattam ki értelemszerűen, így vinni kellett a 4 éves gyereket a temetésre. A férjem vigyázott rá a parkolóban, én a temetésen voltam. Nem értette, mi ez a sok ember és vidáman labdázott volna a gyepen. Én otthon hagytam volna, ha tudtam volna.
ma 08:45
 3/17 anonim válasza:
93%
Nem vittük. Egyrészt nem gondoltam hogy neki való, másrészt ott rohangáltam volna utána ..
ma 08:46
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan nem vinném. Kicsi még, nem tudja mit jelent az, hogy meghalt valaki - csak a rengeteg feketébe öltözött szomorú,síró embert látná, valószínűleg nagyon megijedneés nem is biztos hogy meg tudnád nyugtatni. Vagy végig beszélne, kérdezgetne - vagyis zavarná a gyászolókat.
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem. A 7 évest se vittük anno. Pedig nem dédi, hanem nagymama volt.

(A két testvérét - 11 és 13 év - igen.)

6/17 anonim válasza:
90%
Ha tehetném biztos nem vinném.
 7/17 anonim válasza:
65%
Sztem nem kicsi egy temetéshez, az élet része. Inkább azért nem vinném mert valószínűleg nem bírná ki nyugalomban végig. Így értelme sem lenne, másokat sem akarnék ezzel zavarni.
ma 09:01
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem
ma 09:05
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Papám temetésére hoztak ilyen korú gyereket, nem volt vele semmi gond, de nyilván minden gyerek más
ma 09:17
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha könnyen megoldható, hogy vigyázzon rá valaki (vagy óvodában lesz), akkor nem vinném. 1-2 nappal később vinném ki a sírhoz.

Viszont a halál tényét nem titkolnám előtte, ill. azt, hogy mi akkor a dédimama temetésén leszünk.

ma 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!