Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szokott veletek olyan történni...

Szokott veletek olyan történni, hogy belebámulnak a "pofátokba"?

Figyelt kérdés

Engem már nagyon idegesít, mert olyan mintha ismernének, de amolyan rossz módon.Én pedig nem értem, hogy miért bámulnak!Nem is ismerem őket, nem vagyok agyonsminkelve, csuriba összefogom a hajam, nem vagyok dagadt se iszonyat vékony úgyhogy nem értem!Rossz kedvem lesz tőle.

23/L

2009. szept. 3. 15:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
velem is szokott ilyen lenni, de nem zavar különösebben. általában figyelmen kívül hagyom, de megtörtént már, hogy vágtam egy vigyort, az illető meg elfordult, mintha nem is engem bámult vna xD
2009. szept. 3. 15:43
 2/32 A kérdező kommentje:

:D Csak engem az idegesít, hogy nincs oka bámulni, tehát miért bámul, de ha végigmegyek a főtéren, max 10 kivételével mindenki úgy néz rám, mintha pucér lennék vagy nemtudom...:D

Köszi a választ:)

2009. szept. 3. 15:45
 3/32 anonim ***** válasza:
62%
Szerencsére velem ilyen nem történik, mert nem pofám van, hanem arcom :) Ha neked pofád van, akkor valószínű azért bámulnak. :D
2009. szept. 3. 15:57
 4/32 A kérdező kommentje:
Direkt idézőjelbe tettem:D De nem gond:D
2009. szept. 3. 16:01
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs neked üldözési mániád?...

Szerintem csak azért bámulnak rád, mert te is vizslatod őket (hogy néznek-e), ők sem értik, hogy TE mit bámulsz?

Ha te sem nézel bele a járókelők arcába, akkor ők sem fognak bámulni téged! :D

2009. szept. 3. 16:02
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez a helyzet. Megyek és mindenki, de tényleg mindenki bámul. Annyira idegesítő, folyton azt hiszem, hogy van rajtam valami égő. A metrón is direkt befordulok az ajtó felé, így kevésbé néznek, de az ajtóból is látom, hogy bámulnak. Ma a barátnőm azt mondta, hogy "mert olyan szép arcod van". Hát de..én nem hiszem, hogy ekkora kisugárzásom lenne meg minden..Annyira idegesítő..Nem is öltözködöm kirívóan egyáltalán, sima póló, farmer, tornacipő és mégis. Ha magassarkút veszek, akkor már tényleg kész a helyzet..
2009. szept. 3. 16:25
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem nézni az embereket a buszon/utcán stb. Lenyűgöz az emberek sokfélesége. Persze nem csinálom tolakodóan és általában közben kicsit mosolygok is. Ha látom, hogy valakit zavar, azt nem nézem tovább, de annak jobban örülök, ha valaki jól reagál és mondjuk visszamosolyog. Nem kerül semmibe, de mindkettőnknek jobb kedve lesz tőle. Persze olyan is van, aki meg abszolút félreérti, és látom, hogy az jár a fejében: "Mit bámul ez a köcsög?" Arra igyekszem rá se pillantani többet. Nem hiszem, hogy bármi rosszat jelentene, ha megnéznek, talán csak egyszerűen szép vagy. :)
2009. szept. 3. 16:27
 8/32 A kérdező kommentje:

Nem bámulok senkit, sokan még a beteg embert is megbámulják, na nekem ahhoz sincs "pofám"!Azt meg onnan látom, hogy bámul valaki, mert a szemem sarkából látom, meg van térlátásom:D

Utolsónak: velem is pont így van!

Köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 3. 16:27
 9/32 A kérdező kommentje:

Akkor úgy értem, az utolsó előttinek:D

Utolsónak: remélem, más is csak ezért néz akkor, amiért te nézed az embereket:)Megnyugtató lenne:)Sokszor azt hiszem, hogy lecsúszott a sliccem meg ilyenek:D

2009. szept. 3. 16:29
 10/32 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. szept. 3. 16:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!