Szokott veletek olyan történni, hogy belebámulnak a "pofátokba"?
Figyelt kérdés
Engem már nagyon idegesít, mert olyan mintha ismernének, de amolyan rossz módon.Én pedig nem értem, hogy miért bámulnak!Nem is ismerem őket, nem vagyok agyonsminkelve, csuriba összefogom a hajam, nem vagyok dagadt se iszonyat vékony úgyhogy nem értem!Rossz kedvem lesz tőle.
23/L
2009. szept. 3. 15:25
11/32 anonim válasza:
16:25-ös vagyok. Jaj, én is a sliccen gondolkodom gyakran:D Vagy hogy esetleg valami rátapadt a gatyámra vagy a cipőmre és ott lóg vagy ilyenek:D De nem. És mégis mindenki bámul.Ilyen feltűnően ráadásul. Ha egy ember nem bámul, akkor már tök felszabadult vagyok. És velem is pont így van..nem nézem azt, aki néz, de azért a szemem sarkából már csak észreveszem..Ma már nagyon kész voltam. Felszállok a metróra, tömve van, kapaszkodom,4 ember kivételével az össze többi bámul. Egy nő már annyira idegesítően bámult..ránézek, még mindig néz, felhúzom a szemöldökömet, hogy mi az istent bámul már, aztán nagy nehezen észrevette magát. Egyszerűen nem tudok megnyugodni, mert mindig azt hiszem, van rajtam valami szánalmas.
12/32 anonim válasza:
Engem ez tett tönkre, engem is folyton bámultak a suliban,vagy csak képzelődtem? A mai napig ezen rágódok,lett is belőle bajom:szociális fóbia,szorongás,aggódás minden helyzetben.Itthonról csak xanax-al tudok kimozdulni,barátaim nincsenek,leszázalékoltak. Az a legszörnyűbb,hogy nem tudom,hogy tényleg bámultak és nevettek rajtam vagy csak beképzeltem magamnak.Az a legjobb ha egyáltalán nem foglalkozol ezzel,ne filózz rajta,felejtsd el.
13/32 anonim válasza:
16,27-es vagyok. Nagyon érdekes és kicsit ijesztő, amit az előző válaszoló ír. Csak azt tudom javasolni, hogy próbáljátok meg pozitívan fölfogni (a kérdező, és azok a válaszolók, akik hasonló élményekről számolnak be), és betudni annak, hogy a szépségetek miatt néznek. Én is megnézem a szép lányokat, persze próbálom feltűnés nélkül, és nem úgy mint valami perverz kéjenc, meg nem is abból az indíttatásból, hanem egyszerűen azért mert szeretem a szépet, lenyűgöz az emberi szépség. Szóval inkább örüljetek, ha van rajtatok néznivaló! :) fel a fejjel!
14/32 A kérdező kommentje:
Ez nem egy rossz gondolat:) Barátom meg a családban mindenki azt mondja, hogy ne érdekeljen, meg biztos azért néz mert tetszem neki.Akkor tényleg így kéne felfognom, megpróbálom:)Remélem a másik válaszoló is kipróbálja, aki ugyanebben a helyzetben van:D Hátha működik:)
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 3. 17:35
15/32 anonim válasza:
én néha tömegközlekedésen szoktam embereket bámulni :D akárhova nézek, mindig ott van valaki arca
16/32 anonim válasza:
Engem is gyakran néznek, egyáltalán nem feltűnésmentesen, szóval igen, belebámulnak a "pofámba". Régen zavart, most már nem igazán, sőt élvezem is. Valamiért csak észrevettek, egy szürke kisegeret nem venne észre senki (én meg hajj, de nem vagyok az:D) nézni meg szabad, ingyen van:D
17/32 A kérdező kommentje:
Ez is igaz:D
2009. szept. 3. 21:08
18/32 A kérdező kommentje:
A 16:57-nek: nagyon rossz lehet, hogy idáig jutottál:S
Remélem rendbe jössz:)És akkor nem kell xanax meg ilyenek!:)
2009. szept. 3. 21:11
19/32 anonim válasza:
19:45nek: a többi pénzért van? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!