Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tehetek az éjszaka visító...

Mit tehetek az éjszaka visító autóriasztó ellen?

Figyelt kérdés
Valaki beélesíti a házunk előtt parkoló autó riasztóját éjszakára, aztán eltűnik. Az autó egész éjszaka visít. Reggel jön a tag és mint aki jól végezte a dolgát elmegy a kocsival. Este megint jön és...
2009. szept. 3. 07:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
ne magyarázkodj,mindenki gondoljon azt amit akar!
2009. okt. 22. 21:02
 22/27 anonim ***** válasza:
12%

" Mellesleg nekem nem az autó megrongálása volt a célom. Én azt akartam, hogy ő is mérgelődjön, hogy vajon miért nem mozdul az autója?

"

Mert egy buta primitív alak téglát tett a kocsi kerekei mögé.

2009. okt. 23. 07:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Ha te nem aludtál volna 2 hétig a riasztó miatt, megnéztem volna a búrádat 61 %-os "barátom"!
2009. okt. 23. 09:49
 24/27 anonim ***** válasza:
5%

Kedves Kérdező!

Felénk is volt rá példa, hogy szólt a riasztó! Nem csak autó, hanem lakásriasztó is! És képzeld! Nekünk is van riasztónk, volt rá precedens, hogy több alkalommal megszólalt és a szomszédok nem rohantak két hét után téglával a kocsihoz, hogy "hadd szívjon ő is", hanem megoldottuk EMBER módjára a dolgot...

De hiába magyarázok! Téged nem lehet meggyőzni az ellenérvvel, akkor is nyugodtan fogsz aludni azzal tudattal, hogy "nekem volt igazam, megszívattam!" Kívánom, hogy légy boldog a kicsinyes bosszúvágyaddal együtt és az én utcámat és kocsimat kerüld el jó messzire!

2009. okt. 27. 11:43
 25/27 A kérdező kommentje:
Ok. Túltárgyalva.
2009. okt. 27. 19:47
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt egyszerű: rendőrségi ügyelet, hátha lopják, lakásra ugyanez. Ráadásul a kresz lakott területen tiltja a hangjelzést.
2009. nov. 11. 22:32
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik ez a két téglás megoldás :D
2012. júl. 8. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!