Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tehetek az éjszaka visító...

Mit tehetek az éjszaka visító autóriasztó ellen?

Figyelt kérdés
Valaki beélesíti a házunk előtt parkoló autó riasztóját éjszakára, aztán eltűnik. Az autó egész éjszaka visít. Reggel jön a tag és mint aki jól végezte a dolgát elmegy a kocsival. Este megint jön és...
2009. szept. 3. 07:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Várd meg, amíg megérkezik reggel az illető és szólj neki, hogy a kocsi éjszaka riaszt. Mást nem nagyon tehetsz, mert ha kár éri az autót, akár rád is kenhetik.
2009. szept. 3. 08:36
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
Ha látni szoktad reggel, szólj neki. Mást nem tehetsz. Rossz ötlet lenne a kocsihoz nyúlni.
2009. szept. 3. 08:46
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez volt ma éjjel, éjféltől reggel 8-ig. (a 9 hónapos gyerekem fel is ébred rá állandóan, úgyhogy semmit nem aludtunk).

Egy autó riasztója ki-be kapcsolt. 15 percenként elindult, szólt 5 percig... majd szünet, és újrakezdte. Csukott ablaknál majd megfulladtunk, és még így is hallottuk.

Gondoltam, kimegyek és bevágok egy féltéglát a szélvédőjén, hogy legyen miért vinnyognia. De mégse tettem. De hogy a "gazdája" hol a túróba volt egész éjjel?

2009. szept. 3. 09:09
 4/27 A kérdező kommentje:
Már szóltam neki. Az autó védelmében neki ehhez joga van, mondotta. Márpedig ha ezt tovább csinálja, akkor minimum, hogy leeresztem reggelre mind a 4 kerekét, de vannak egyéb trükkjeim is...
2009. szept. 3. 12:32
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor az ember legszivesebben egy napalmmal hallgatásra bírná az istenverte jószágot. De ugye okos ember ilyet nem tesz.

Én beszélnék vele, vagy tennék a szélvédőjére egy levelet a panaszom leírásával. Persze nem bunkó módon, mert az szerintem kevésbé hatásos, ha valaki anyázós levelet ír. Ha nem használna, akkor már nyomatékosabban fogalmaznék :-) Ha félti az autóját, szerintem megoldja, hogy ne visítson a riasztója.

Gondolom, a rendőrséget nem lehet mozgósítani ilyenor csendháborítás címen (?) Ez lenne a legjobb megoldás, hiszen el lehetne kerülni az önbíráskodásos dolgokat. csak hát ahogy a rendőröket ismerem, nem jönnének ki sünpózban :-)

2009. szept. 3. 12:36
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
kösd el a verdát, ha már úgyis riaszt.
2009. szept. 4. 01:42
 7/27 anonim ***** válasza:
92%

Az autó védelmének érdekében ehhez joga van! Ez tündéri!

Ebben az országban mindenki a jogaira hivatkozik, meg a rohadt neoliberális eszméikkel kardoznak. Mindenkinek mindent szabad, még bele is szarhat a másik szájába, mert a jog nem tiltja??? Egyszerűen már senki nincs tekintettel a másikra. Már morálisan is szanaszét vagyunk sajnos. Én ezek után tényleg megküldeném egy üveg kromofággal a kocsit. Aztán leülhetne mellé, és gondolkozhatna a jogairól.

2009. szept. 4. 09:15
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

09-03 09:09

Csomagtartóban.

2009. szept. 12. 09:38
 9/27 A kérdező kommentje:
Na megbosszultam! Azóta mindig szólt a riasztó. Tegnap hajnalban lementem és egyszerűen beraktam két téglát a hátsó kerekei mögé. Reggel hallottam, hogy nagy gázt ad. Beletolatott az egyik kisteher-furgonba totál! Szóval sikerült. Remélem nem hallom többé a riasztót, mivel a saját kocsiját is gallyra törte...
2009. szept. 12. 18:53
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
ez szép volt :-)
2009. okt. 19. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!