Mit tehetek az éjszaka visító autóriasztó ellen?
nem mindegy az nektek hogy miben okoz kárt!?
ha nem ért a szép szóból....megérdemli!
Szép. Kedves Kérdező, gratulálhatsz magadnak. Lesüllyedtél az autó tulajdonosának szintjére.
Csak hogy kifejtsem...
Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg ezzel a húzással másnak az életét tetted kockára? A furgonos is megsérülhetett volna, ha esetleg úgy ütköznek, akár életre szóló sérüléseket is okozhattál volna neki. Gondolkodtál ezen? Vagy csak a kicsinyes bosszúvágy vezérelt?? Arra nem gondoltál, hogy annak a szerencsétlennek, lehet hogy ez az egyetlen autója, amiből a megélhetését tudja fedezni?
Mikor feltetted a kérdést, az elsők között válaszoltam... de azt hittem, hogy egy normális embernek válaszolok. Csalódtam.
Ha én lennék az autó tulaja olyan kártérítési pert akasztanék a nyakadba, hogy csak na! Te sem gondolkodtál...
Én pedig azt mondom, hogy az autó tulajdonosa felemelkedett a mi szintünkre. Ugyanis az autó kijavítva visszatért a parkolóba és nem szól a riasztója. Ugye milyen érdekes!
(Egyébként tolatáskor figyelni kell hátra! Főleg arra, hogy van-e ott valaki?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!