Igaz hogy Allah éjszaka nem lát?
Kérdező, mivel én nem vagyok muszlim, e zért a kérdésedre nem tudok válaszolni, de el tudom mondani arról a véleményemet, hogy szerintem mi a normális tevékenység éjszaka.
Véleményem szerint éjszaka aludni kell, az éjszaka azért van. Ha engem kérdez valaki, akkor én éjjel aludni szoktam, amikor nem, akkor netezek, vagy olvasok, ezt is olyankor, amikor másnap nem kell mennem dolgozni. Ha dolgozom másnap, akkor én éjjel alszom.
Az én Istenem lát engem éjjel, és nappal, szóval mindig, de nem azért alszom éjjel, mert Isten ezt tartja helyesnek, hanem azért, mert tudom, hogy ez az egészséges az emberi szervezetnek, ez biztosítja azt, hogy az embernek ne boruljon fel teljesen a bioritmusa.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de úgy gondoltam, érdemes leírnom a véleményemet e témában.
Üdv: Annazara
szia Annazara!:)
én vagyok az az albán lány..tudod!:) a törökös kérdésnél sokat írkáltunk egymásnak.
Kérdező, én vagyok az a csaj, akivel a török pais kérdében annyit beszélgettél.
Látod, erre a kérdésedre is válaszolt tegnap egy illetékes személy.
Jómagam csak azt a tanácsot tudom neked adni, hogy éjszaka aludjál, abból nem lehet baj sztem.
Ez főleg akkor megszívlelendő tanács, ha már a suli is elkezdődik.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!