Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz hogy Allah éjszaka nem lát?

Igaz hogy Allah éjszaka nem lát?

Figyelt kérdés
csomó helyen olvastam,hogy éjszaka azt csinász amit akarsz..mert Allah nem lát téged... ez menyire igaz?
2011. aug. 16. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ezek szerint sötétben tényleg nem,ezért ilyenkor esznek disznósajtot a szekrényben.:)))
2011. aug. 16. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
remélem csak kitaláltad
2011. aug. 16. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem halál komolyan hallottam,hogy éjjel esznek sertést,de persze én sem hiszem el.
2011. aug. 16. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, mivel én nem vagyok muszlim, e zért a kérdésedre nem tudok válaszolni, de el tudom mondani arról a véleményemet, hogy szerintem mi a normális tevékenység éjszaka.

Véleményem szerint éjszaka aludni kell, az éjszaka azért van. Ha engem kérdez valaki, akkor én éjjel aludni szoktam, amikor nem, akkor netezek, vagy olvasok, ezt is olyankor, amikor másnap nem kell mennem dolgozni. Ha dolgozom másnap, akkor én éjjel alszom.

Az én Istenem lát engem éjjel, és nappal, szóval mindig, de nem azért alszom éjjel, mert Isten ezt tartja helyesnek, hanem azért, mert tudom, hogy ez az egészséges az emberi szervezetnek, ez biztosítja azt, hogy az embernek ne boruljon fel teljesen a bioritmusa.

Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de úgy gondoltam, érdemes leírnom a véleményemet e témában.

Üdv: Annazara

2011. aug. 16. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:

szia Annazara!:)

én vagyok az az albán lány..tudod!:) a törökös kérdésnél sokat írkáltunk egymásnak.

2011. aug. 16. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire nem igaz, mivel Isten Mindenható, persze hogy lát a sötétben! Ekkora balgaságot! Allah mindennél hatalmasabb Ő mindent tud a múltat, jelent, jövőt. Az Ő érzékei nem korlátoltak, mint a miénk :)
2011. aug. 17. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, én vagyok az a csaj, akivel a török pais kérdében annyit beszélgettél.

Látod, erre a kérdésedre is válaszolt tegnap egy illetékes személy.

Jómagam csak azt a tanácsot tudom neked adni, hogy éjszaka aludjál, abból nem lehet baj sztem.

Ez főleg akkor megszívlelendő tanács, ha már a suli is elkezdődik.

Üdv: Annazara

2011. aug. 17. 16:41
 8/9 A kérdező kommentje:
nem is állt szándékomban semmit se csinálni éjszaka,semmi olyat amit a qur'aan tiltana. csak sok helyen hallottam. és nem tudom hogy igaz-e. pusztán érdekelt hogy igaz-e
2011. aug. 17. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én is muszlim vagyok, de ezt még SOHA nem hallottam..... :)
2011. aug. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!