Normális, hogy a családban csak én vagyok már délben éhes? Anyáék meg nem, így 3kor ebédelünk!
Nem,nincs igaza!
Anyum volt hogy 4 kor készítette el az ebédet,persze azért mert apuval frissen szeretjük a kaját,tudunk magunknak virslit sütni,vagy szendvicset csinálni,és volt hogy úgy beettünk,hogy nem kértük az ebédet!
Gondolom a kérdező esetében a többiek nem csokit zabálnak,hanem valami könnyebbet,aztán addigra meg pont jó nekik.
Nehogy már csak az ő kedvéért majd pikk pakk haptákba álljon neki az anyja,és majd akkor megcsinálja a kaját,mikor ő azt mondja,ha mások nem panaszkodnak!
Tessék enni előtte,de ne sokat,ne megterhelő kaját,és ki fogod bírni.......
Nincs igaza a kérdezőnek!
Ha van otthon csoki,akkor csak nem állnak olyan rosszul,hogy éhezzen,ne tudjon mit enni!
De amúgy meg nem édességet kell enni,hanem valami lightosabbat,és akkor fogsz tudni enni az ebédből is!
Én szeretek enni anyu főztjéből,szeretem a jó húsos kajákat,de van hogy ha ebéd előtt megéhezek,én is joghurtot eszek,egy kis zsömlével,vagy kiflivel.....ha meg nincsenek otthon ilyenek,szépen elmész,veszel magadnak (80 ft a natúr joghurt,20 ft a kifli),vagy szólsz anyudnak,hogy vegyen,de ha csirkemell sonkát raksz a kiflibe,és úgy eszed joghurtal,abba sem fogsz belehalni!
Most nehogy már eltemessük,mert 3kor van ebéd!
Azért,mert ismerjük az ilyen hisztis,életképtelen kis tiniket!
Állítom,ha anyucit is meg lehetne erről kérdezni,azért lehet más lenne a sztori!
Várjak arra,hogy anyuci 8 éves kisgyerekként a számba tömi a kaját,mert ha nem bezabálok a csokiból?
"Az olyan pofáznak csak, akik délben jól bezabálnak, álszent majmok!"
Nem vagyunk álszent majmok,csak ki tudjuk szolgálni magunkat?
Meddig tart megcsinálni egy könnyű kis salit,vagy megsütni egy virslit ketchuppal megenni,vagy megkenni egy kenyeret?
Jaaaaaa!
Ahhoz meg kell mozdítania a kisujját!
Elnézést!
Nagyon el vagyunk kényelmesedve,én sem vagyok öreg 22 éves vagyok,mégsem panaszkodtam anyuról soha,csak mert lusta vagyok!
Ti nem vagytok szülők, mert nem beszélnétek így.
Nem is próbálom elmagyarázni.
27-es, attól, hogy minél rondábban beszélsz és minél nagyobb hisztit levágsz itt, nincs igazad. Gondolom, a kérdező nem csecsemő és nem öt éves kisgyerek, vagy nem súlyos cukorbeteg, akinek pontosan be kell osztani az étrendjét. Nálunk sem volt mindig délre kész az ebéd, mert mondjuk én, mint őtinisége így rendelkeztem.
Ha később lett kész az ebéd, ráálltam a kis lábaimra, elbattyogtam a hűtőig, kinyitottam és ettem valamit belőle. Érdekes módon nem haltam éhen teli hűtő mellet. Milyen meglepő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!