Normális, hogy a családban csak én vagyok már délben éhes? Anyáék meg nem, így 3kor ebédelünk!
Azért reggel 7 és 15 óra között sok idő van, nem egészséges, ha a vércukorszinted ingadozik. Főleg, ha korán keltek, akkor azért illene 3-4 óránként valami táplálékot venni magatokhoz.
Készíthetnél salátát, én iskolában mindig azt ettem. Vannak nagyon finom zöldséges salátareceptek, tehetsz bele virslit is, vagy sajtot, úgy tartalmasabb, ezt Te is el tudod készíteni. Esetleg gyümölcsös túrókrém, joghurt, alma, banán etc. Vagy tojásrántotta, ezt is meg tudod csinálni, nem nagy dolog.
Hány éves vagy? Ha 14 feletti, akkor már Te is tanulhatnál recepteket, egyszerű levesekkel kezdve mondjuk:)
Aztán majd pár év múlva könnyű lesz erre fogni hogy miért vagy túlsúlyos... :)
Semmibe nem tart lemenni a zöldségeshez venni pár gyümölcsöt és össze dobni egy jó salit. Baromi egyszerű megcsinálni és el vagy vele 3ig.
Mit csinálsz otthon egész nap? Egyébként, ha ide ki tudsz írni egy kérdést, akkor tudsz kenni egy kenyeret is magadnak. Azért ne várd már el, hogy anyád, ha otthon van, ha nem egyfolytában azt nézze, mikor kell betömni a szádat valamivel. Hűtőt ismered? Használd is.
Ezt a "sajnáltatom magam" hogy "egészségtelent" kell enni hülyeséget meg próbáld meg máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!