7-es: igen, a lányok pl. nagyon könnyen összeszedhetnek fertőzéseket ilyen úton. (pl. gomba...) mivel a mosatlan, szutykos kezeddel nyúlsz a vécépapírhoz, amivel aztán a nunidat törlöd. vagy ha tampont teszel fel, bár nálam ott alap, hogy megmosom előtte
2013. jan. 2. 18:55
12/26 anonim válasza:
Áhh.
A vírusokat nem ilyen egyszerű elkapni, főleg nem ezeket a durvábbakat.
Akkor már nem lenne egészséges ember.
2013. jan. 2. 18:56
13/26 anonim válasza:
A gomba nem végzetes betegség, és szerintem hamarabb elkapod, ha ráülsz a WC-re, mintha megfogod a kilincset.
Egyébként tamponcsere előtt szerintem mindenki kezet mos.
2013. jan. 2. 18:57
14/26 anonim válasza:
akkor létezik kézfertötlenitő meg egyéb dolgok azzal akkor megmosod a kezed a wc fülkébe ennyi
2013. jan. 2. 19:01
15/26 anonim válasza:
Én pis előtt mosom, nem fogom meg az ezredest koszos kézzel, nagydolognál utána, ott ott van a papír védelemnek.
38F.
2013. jan. 2. 19:05
16/26 anonim válasza:
wc használat után kivétel nélkül mindig kezet mosok, előtte csak akkor amikor megvan mert kizárt hogy úgy cseréljek tampont.
Inkább az a kérdés, hogy sokak miért nem képesek utána kezet mosni, akár férfi akár nő az illető. Szerintem ez az igazán igénytelen és undorító dolog
2013. jan. 2. 20:45
17/26 anonim válasza:
Ezért nem használok tampont :D mivel szappan nincs a sulinkban, nem fogok szutykos kézzel nyúlkálni magamban.. a víz nem viszi le a bacikat xD
2013. jan. 2. 20:48
18/26 anonim válasza:
utána ok.. de előtte én se szoktam.. :D
2013. jan. 2. 21:35
19/26 anonim válasza:
Nekem van olyan osztálytársam, aki WC után SEM mos kezet... jó, előtte én se szoktam, de utána megmosom, és még kézfertőtlenítőt is használok. Undorítóak a nyilvános wc-k...
17/L
2013. jan. 4. 14:04
20/26 A kérdező kommentje:
szerintem jó lenne ha ránevelődnének az emberek arra,hogy előtte IS kezet mossanak.semmibe sem telik, plusz 20 másodperc kb.. a saját egészségünk! Mindannyiunké
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!