Szülők! Mit szólnátok ahhoz, hogy a gyerekeiteket plázába hordanák a tanárok évente többször osztálykirándulásra?
Nem egyedüli eset, nálunk is ez van.
Beszélj ofővel, ha zavar.
Mi még anno kirándulni jártunk... meg 5 napos erdei iskolába.... Meg a Balatonnál lerajzoltuk a hajókat .
Ja, és nem vagyok öreg... nem volt ez olyan régen.
Én a plázázást nem támogatnám anyagilag, és a gyereket nem engedném el.
28/n
mi is erdei túrákra jártunk, télen bábszínházba, ilyesmik
plázába sose
Nézd Kérdező, ha lenne EGY ilyen kirándulás is, ahol elvinnék a gyerekeket egy ilyen helyre, abban nem látnék semmi ördögtől valót, meg kell ismerni ezt a közeget, ennek az előnyeit és hátrányait is a mai kor emberének.
Ha minden osztálykirándulás erről szólna, akkor valószínűleg lázadást szítanák a szülői munkaközösségben:)
Nem nagyon értek vele egyet. Egyszer elmenni még oké, főleg ha vidéki gimi, és nincsenek ott olyan boltok, amiket szeretnének meglátogatni, de egyébként... váááá... az iskolának a nevelés, ízlésformálás, művelődés lenne a célja. Na, ezzel a plázázással tiszta plázazombikat meg márkab.zikat nevelnek a gyerekekből sztem. Nem tudom, sztem nem tesz jót, ha a tudattól megrészegült gyerek elkölt több, mint 10ezer forintot a H&M-ben vagy a Garage Store-ban egyszerre (konkrét tapasztalatot írok, egy időben plázában dolgoztam pultnál, láttam ilyen osztálykirándulásokat, egyenpólóban voltak a gyerekek). Sztem itt is azért pár osztálytárs lehet a felbujtó, velük és az ofővel kéne beszélni, hogy vmi tartalmasabb is lehetne a program. Színház (vannak tök érdekes, mulattató, tiniknek is élvezhető darabok, nem feltétlen kell királydrámákat nézni, vagy kötelező olvasmányokból készült előadások, amik segítik jobban megérteni őket), érdekesebb múzeumok, ilyen kérdésekre választ kereső "művweltségibb" akadályversenyek...
Ha szülő lennék, beszélnék az ofővel, és ha nem reagál rendesen, akkor vmit tennék az ügyben, pl. megmondanám neki, hogy nem fogok osztálypénzt fizetni, ha egy része ilyen marhaságokra megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!