A szlovákok vagy szlovákiai magyarok mind ilyenek?
Belevágtam egy vállalkozásba, és szeretnék bővíteni szlovákiában is, de ahhoz kellene egy szlovák állampolgár partner, aki tudná intézni az üzlettel kapcsolatos ügyeket szlovákiában. Sajnos akivel eddig beszéltem azok jórészt meg sem hallgattak, vagy ha igen után elkezdtek követelőzni, így végül nem sikerült találnom ottani partnert pedig vagy 50 embert kerestem fel. AZ üzlet nem átverés, ők is jól keresnének vele.
Komolyan gondolkodom rajta, hogy ezek az emberek nem normálisak. Vagy az oktatás színvonala vagy nagyon komoly beltenyészet miatt váltak ilyenné. Sokukon az emberi viselkedés nyomait sem lehet felfedezni.
Látom te is páros vagy te mókus. Nem azt akartam, hogy másold le a MÉSZ-t, az megvan nekem is. De ha nem értetted mit miért írtam, sajnálom ☻.
A borsótápodat meg ne nevezd pörköltnek, mert az felségsértés (most ki ne másold azt hogy mi a felség és mi a fenség ☺). A zenfet meg Miskócon hallottam, németül meg három éves koromban tanultam. A vény akkor is hülye szó, a szakállamtitkár pedig még hülyébben hangzik. És ha már a minisztériumnál tartunk, az Emberi erőforrás minisztériuma pedig a falanszterbe illene. (Képzeld, azt is tudjuk itt hegyimarha országban, hogy az mi. ☺) ☺☻☺☻☺☻☺
☺ - Uram, mustáros a nyakkendője.
- le van sz@rva.
- ja, én azt hittem mustár. ☻
Nem nagyon szoktam ide irni de ezt egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni. Szlovákiai magyar vagyok és kikérem magamnak hogy "cigányoknak" nevezel minket, csak azért mert pár emberrel rossz tapasztalatod volt. Mivel Budapestre járok főiskolára elég sok magyarral találkozom, és sajnálattal tudatosult bennem hogy a nagy részüknek fogalma sincs arról mi az a felvidék, és megkérdezik hogy hol tanultam meg ilyen jól magyarul, és még ezek után nevezed te a szlovákokat butának... a másik dolog hogy még ilyen rosszindulató irigy néppel nem találkoztam, ha az én kutyám megdöglik dögöljön meg a szomszédé is féle gondolkodás..
A másik dolog meg, nem gondolod hogy esteleg benned van a hiba? 50 emberből kizárt hogy egy sem lett volna normális, általánosságban elmondható, hogy ha körülötted látszólag mindenki hülye, akkor valamit te csinálsz rosszul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!